Ce plăcere vinovată ai în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Plăcerile vinovate provoacă dependenţă şi au suficiente efecte adverse, încât să te facă să îţi doreşti o cură imediată de dezintoxicare! O desfătare, aparent inofensivă,…
… se poate transforma brusc în slăbiciune, dacă nu reuşeşti să o ţii frâu.

Iată care este cea mai mare plăcere vinovată pe care o ai în funcţie de zodie. Dă click pe numele plăcerii pentru a afla mai multe despre ea!

Berbec: schimbările de look

Eşti o femeie cochetă, dar care se plictiseşte destul de repede, ceea ce înseamnă că în fiecare sezon te tentează să faci o schimbare radicală de look. Desigur, îţi asumi riscurile de fiecare dată. Dă click pe titlu şi vei vedea care sunt cele 8 schimbări radicale de look ale Victoriei Beckham, un Berbec veritabil!

Taur: bijuteriile

În mod clar tu te topeşti după bijuterii, despre care consideră că oferă clasă şi stil unei ţinute banale. De aceea, preferi hainele neutre şi bijuteriile fantezie, preţioase, care să te scoată în evidenţă. Problemele apar când ivesteşti prea mult în ele. Dă click pe titlul şi vezi care sunt tendinţele pentru primăvară-vară 2011 în materie de bijuterii.

Gemeni: site-urile de socializare

Site-urile de socializare reprezintă pentru tine o a doua familie. Te bucuri cu fiecare cerere de prietenie sau comentariu primit. Îţi place să ţii astfel legătura cu vechi prieteni, dar şi să îţi faci noi cunoştinţe. Ai grijă însă cât timp pierzi în faţa calculatorului. Dă click pe titlu şi vezi când devine iubitul tău gelos din cauza contului tău de pe Facebook.

Rac: dulciurile

Tu ai o plăcere vinovată, dar dulce: prăjiturele, bomboane şi, evident, ciocolata! Trebuie să ai mereu ceva dulce în geantă şi pe noptiera de lângă pat. Uneori te trezeşti în toiul nopţii cu o poftă inexplicabilă de ceva dulce. Ai grijă să nu înlocuieşti alimentaţia de bază cu dulciurile şi fii atentă la greutate. Dă click pe titlu pentru a vedea ce deserturi delicioase poţi prepara pentru tine şi cei dragi.

Leu: tratamentele de înfrumuseţare

Dacă te sună cineva în weekend tu ori eşti plecată la un salon de înfrumuseţare, ori ai mâna într-un bol în care singură îţi prepari o mască de faţă minune! Este o plăcere vinovată, căci ori investeşti prea mult în produsele de cosmetică, ori ai tendinţa să testezi multe mărci, ceea ce sigur nu-i convine tenului tău! Dă click pe titlu pentru a vedea ce mască de ten ţi se potriveşte.

Fecioară: bârfele despre vedete

Ca orice Fecioară, ţie îţi place să compari şi evident, trebuie ca tu să ieşi mereu în câştig. De aceea, tinzi să arunci un ochi la vedete, indiferent că vrei să afli ce mai poartă pe stradă când sunt surprinse de paprazzi sau de cine s-au mai despărţit. Dă click pe titlu şi vei afla ce ai în comun cu vedetele născute în aceeaşi zodie cu tine.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter