Horoscop: ce face fiecare zodie după despărţire

De Raluca Cristea, pe

Pentru că nu totul e roz în viaţă, se mai întâmplă şi să te desparţi de cineva care la un moment dat era jumătatea ta. Deci…

… ce face fiecare zodie după despărţire?

Zodia Berbec

Suferi puţin pe moment dar îţi trece repede. Ştii că ocazii să iubeşti se vor ivi cât de curând şi, cu persoana potrivită alături, o să treci peste. Te întorci în mediul în care te simţi bine, alături de persoane despre care ştii că te plac. Din ciudă, nervi, ambiţie, puţin teribilism şi mult sentiment de libertate, profiţi de orice ocazie să cunoşti persoane de sex opus interesante şi flirtezi.

Zodia Taur

Te desparţi greu de cineva dar când o faci, este decizia finală. Singura situaţie în care te desparţi repede este când nu simţi compatibilitate sexuală cu cel de lângă tine. Altfel, dacă legi o legătură de prietenie si apoi de dragoste, îţi este foarte greu după ce te desparţi. Începi să cauţi tot felul de explicaţii pentru ce s-a întâmplat, ba chiar consideri o jignire comportamentul celuilalt. Stai în umbră o perioadă, apoi îţi revii chiar bine de tot.

Zodia Gemeni

Una dintre zodiile care se despart cel mai uşor. Nu îţi trebuie un morman de nemulţumiri ca să spui stop. Închei totul fără prea multe explicaţii, pleci şi chiar nu te mai întorci. Suni pe cineva despre care ştiai că te place şi ieşi în oraş. Deşi în sufletul tău sunt câteva mici regrete, îţi impui să nu îţi pese. Rişti să te curpindă tristeţea dar doar în singurătatea căminului personal.

Zodia Rac

Categoric, eşti zodia care se desparte cel mai greu. Dar şi când o faci… să te ţii. Câteva gesturi urâte te pun pe gânduri, o remarcă deplasată te enervează şi dacă te dezamăgeşte exact când ai nevoie de sprijin, la revedere! Reacţionezi cu critici, reproşuri usturătoare dar cu care cam ai dreptate şi priviri care nu iartă nimic. Deşi pe interior suferi, la exterior faci tot posibilul să afişezi o atitudine rece, demnă. Îţi trece încet dar definitiv.

Zodia Leu

Când nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cel de lângă tine, te gândeşti serios să îţi iei tălpăşiţa. Când problemele tale nu mai contează, renunţi la relaţie. Cu convingerea că nu tu eşti de vină ci doar celălalt, pleci în căutarea persoanei potrivite pe care nu încetezi să o cauţi până ai convingerea că ai găsit-o. Te distrezi, eviţi cunoştinţele comune, faci haz de necaz dar pe interior ajungi să îţi pui întrebări dacă nu cumva şi tu ai greşit.

Zodia Fecioară

Fecioara iartă şi se face că nu observă multe greşeli. Totuşi, când simţi că este sfârşitul, te retragi cu demnitate şi cu multe întrebări fără răspuns. Mai întâi te enervezi, apoi suferi şi faci reproşuri la care tot tu răspunzi, apoi te linişteşti. Te calmezi în familie şi printre prieteni.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter