Ce fac zodiile atunci când ninge

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 26 noiembrie 2019, 10:36
Când afară este zăpadă, zodiile se manifestă diferit. Dacă Leii detestă ninsoarea, Balanțele se bucură din plin de ea, iar Vărsătorii devin mai creativi pe o astfel de vreme. Iată ce fac zodiile atunci când ninge:

Citește și – Horoscop chinezesc: Ce îți rezervă anul Cocoșului de foc

Berbec

Extrem de social, nici nămeţii nu îi pot strica planurile unui Berbec. Pentru că simte mereu nevoia de distracţii şi parteneri de discuţii, acest nativ îşi va chema prietenii la el acasă atunci când ninge.

Taur

Aceşti nativi se bucură de ninsoare şi se uită la seriale. Uneori, Taurii au nevoie de o vreme mohorâtă pentru a se regăsi, stand singuri în casă.

Gemeni

Şi Gemenii se bucură de zăpadă, dar din alte motive. Pentru ei, ninsoarea este pretextul unei seri romantice. Dacă se pricep la gătit, îşi pot surprinde partenerul cu o mâncare delicioasă.

Rac

Racii devin melancolici atunci când ninge, iar singurele lucruri care îl pot scoate din această stare sunt un pahar de vin bun şi compania unui prieten. Dacă ar putea să aleagă, nu ar ieşi din casă până la primăvară.

Leu

Leii adoră soarele, aşa că o ninsoare înseamnă sfârşitul lumii pentru ei. Ca să îşi ridice moralul, aceşti nativi acţionează printr+o sesiune intense de shopping, o schimbare de look, mult răsfăţ pe care îl găsesc fie la un salon spa fie la unul de masaj.

Fecioară

Aceşti nativi urăsc zăpada şi adoră zilele de vară, când se topesc efectiv de cald. Pentru că nu sunt prea creativi atunci când vine vorba de idei care să le distreze în zilele de iarnă, Fecioarele nu fac altceva decât să numere zilele până când vremea caldă reapare în peisaj.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter