Cât de inteligentă ești în funcție de zodie

De Consuela Stratulat, pe

Inteligența nu înseamnă doar capacitatea de a rezolva probleme matematice, ci și abilitatea de a folosi și aplica logica în anumite situații. Ușurința de a învăța lucruri noi sau de a face față situațiilor dificile ține tot de inteligență. Cât de deșteaptă ești depinde și de felul în care erau așezate astrele în ziua în care te-ai născut.
Berbec. Acționezi într-un mod inteligent și ai un talent nativ de a rezolva probleme matematice.
Taur. Îți plac conversațiile inteligente și muncești din greu pentru a ajunge unde îți dorești. Întodeauna termini ce ai început.
Gemeni. Tu ai o inteligență socială și o capacitate extraordinară de a purta conversații interesante. Mintea ta este capabilă să pună la cale și planuri mai puțin plăcute.
Rac. Reușești să intuiești ce simt ceilalți și ești o bună prietenă.
Leu. Interacționezi ușor cu ceilalți.
Fecioara. Inteligența ta iese la suprafață în situații ce țin de bun simț și de a-i ajuta pe ceilalți.
Balanța. Tu ai o inteligență diplomatică ce te va ajuta să ieși din multe situații neplăcute.
Scorpion. Ai o intuiție extraordinară, mai ales când vine vorba de relații. Îi citești cu ușurință pe ceilalți și ai talent în administrarea afacerilor.
Săgetătător. Ai fost înzestrată cu inteligență socială și ai capacitatea de a purta conversații interesante.
Capricorn. Eși ambițioasă și nu te dai înapoi de la muncă. Inteligența ta poate fi folosită cel mai bine în afaceri. Te caracteriză o moralitate ridicată.
Vărsător. Tu ești savantul zodiacului. Felicitări!
Pești. Ai înclinații spre artă și te bucuri sincer pentru succesul celorlalți.
Inteligenta unei zodii depinde și de semnul care o guvernează. Zodiile de foc, precum Berbecii, Leii și Săgetătorii, au fost înzestrate cu inteligență intuitivă și au capacitatea de a găsi soluții și a-și asuma riscuri. De asemenea, îi pot convinge pe ceilalți că ideile lor sunt bune.
Semnele de pământ au inteligență practică. Taurii, Fecioarele și Capricornii pot rezolva cu ușurință problemele de la locul de muncă și sunt buni organizatori.
Zodiile de aer se pot lăuda cu inteligența analitică. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii trăiesc într-o lume a ideilor și vor alege întotdeauna ideile în locul emoțiilor.  În viața socială, leagă relații cu ușurință și sunt capabili să poarte discuții interesante.
Semnele de apă au un grad ridicat de inteligență perceptivă. Racii, Scorpionii și Peștii vor înțelege cu ușurință ce îi motivează pe ceilalți și ce simt aceștia.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter