Cât de bine conduci, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Ţi s-a întâmplat să fii claxonată fără motiv în trafic? Te-ai săturat să auzi că femeile nu ştiu să conducă? Sigur nu te-ai gândit niciodată că astrele îţi determină felul în care te comporţi la volan. Vezi cât de bine conduci, în funcţie de zodie.
 
Berbec
Berbecii sunt impulsivi prin excelenţă. O femeie berbec este aprigă şi smucită, aşa că nu este nicio noutate pentru tine că astrele nu sunt prietenoase când este vorba de mici tamponări, amenzi şi puncte în minus pe carnet. Tu te-ai născut pentru a conduce în spaţii largi, cu şoseaua întinsă şi liberă în faţa ta, nu pentru oraşe aglomerate şi trafic.
Taur
Taurii sunt nervoşi şi agresivi în trafic şi dacă ar exista un premiu pentru înjurături creative la volan, tu l-ai câştiga an de an. Ai mereu la îndemână cel puţin două combinaţii religioase, referinţe la familie şi părţi anatomice pe care să le arunci cu tot cu salivă spre cei care îţi taie calea sau care trec pe galben la stop.
Gemeni
Nativii din gemeni sunt temperamentali şi calculaţi. Problema lor este că nu prea reuşesc să parcheze corect niciodată, pentru că se entuziasmează când ating destinaţia. Tu ştii cel mai bine: ai ajuns la bunici în vacanţă, cui îi pasă că ai încălecat bordura, când cireşul te aşteaptă?
Rac
Racii sunt prea temători ca să conducă bine. Probabil ştii deja că încetineşti încă de când e lumina verde la semafor, pentru că eşti sigură că o să se facă galben până ajungi şi nu ai timp să treci. Iar de condus pe ceaţă şi pe polei nici nu poate fi vorba, doar se întâmplă atâtea accidente.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter