Camelia Pătrășcanu, previziuni îngrijorătoare pentru următoarea perioadă. Zodiile afectate de cuadratura Jupiter – Pluto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:40

Ne așteaptă o perioadă tensionată pe toate planurile. Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că există o cuadratură Jupiter – Pluto care influențează toți nativii din zodiac. Problemele încep pe 16 mai, când Jupiter intră în Taur, iar totul va dura până în a doua parte a lunii iunie.

„Vorbim despre un aspect tensionat pe care Jupiter îl formează cu Pluto. Exact când Jupiter intră în Taur, pe 16 mai, durează aspectul acesta tensionat până pe 20 iunie. Cele două planete care simbolizează autoritățile, colectivitate și evenimentele mari, ne pot afecta în plan personal. Jupiter în Taur vorbește de muncă și de bani, dar Pluto vorbește de autorități, mai ales că e retrograd în Capricorn. Și e foarte iritant, sunt probleme mai vechi de care ne lovim și care se reactivează acum, în mai, iunie.

Citeşte şi: Patru zodii bătute de soartă. Ei sunt nativii care vor încheia luna mai în lacrimi

Se reactivează situații din 2019 sau 2020. Și, cumva, putem avea sentimentul că destinul nostru este ținut pe loc de funcționari încăpățânați, de autorități lipsite de viziune sau nu foarte bine intenționate. Acest aspect afectează și viața colectivă, deci ne putem trezi că suntem mai mulți în aceeași oală.

De aceea, putem simți nevoia să ne inspirăm și de la alții. Este un aspect care erodează, mai ales că se repetă. Dar de data asta, parcă vrem să ne bazăm mai mult pe noi.” – a precizat Camelia Pătrășcanu, epntru fanatik.ro.

Apoi a vorbit mai în detaliu despre fiecare zodie în parte și ce le rezervă viitorul.

Berbec

„Este o tensiune între Jupiter și Taur care poate indica faptul că nativii din Berbec luptă pentru pentru banii lor cu autoritățile. Sau cu persoane care se impun, poate fi și cineva din familie. Sunt combativi, vehemenți mai ales în iunie, pot fi foarte recalcitranți și foarte independenți. Pot rupe niște legături. Nu trebuie să riște, nu trebuie să pluseze prea mult. Trebuie să se bazeze pe forțele lor.”  

Taur

„Cuadratura aduce spirit de independență. Nu mai vor să atârne și să depindă unul de altul. Caută situații mai libere în care să se manifeste. Libertatea asta o vor căuta un an. Această cuadratură Jupiter – Pluto vorbește de faptul că iau la analizat anumite angajamente, discuții, promisiuni. Nu vor să mai aștepte după promisiunile altora. Vor să se elibereze, să se bazeze doar pe ei și să înceapă lucruri doar prin propriile lor forțe.”

Citeşte şi: Cinci nativi care pierd bani până la sfârșitul lunii. Ei sunt ghinioniștii zodiacului

Gemeni

„Avem o cuadratură care poate aduce tristețe și nemulțumire. Se reactivează o situație mai veche în care au pierdut pe mâna cuiva. Sau cineva le-a luat ceva. Și își aduc aminte acum. Ceva scormonește acea situație. Au niște lipsuri cauzate de acea pierdere.

Se reactivează un moment legat de o pierdere, iar pierderea asta a fost cumva karmică. Greu putea fi evitată. Au contribuit și ei la ea, pentru că nu au avut cum să vadă unele lucruri la timp. Recomandat este să se împace cu această pierdere în mod spiritual, filosofic.”

Rac

„Este un Jupiter în cuadratură cu Pluto care vizează relația cu apropiații, cu partenerul de viață, dacă mai au ceva în comun, un viitor în comun. E posibil să descopere că nu prea au ce vorbi cu oamenii apropiați. Și caută un an, dar e acut acum, oameni asemenea lor. Unii vor spune că nu mai au cu cine, că nu mai e nimeni cinstit și serios.

Citeşte şi: Jupiter intră în Taur. Camelia Pătrășcanu: „Deranjează toate domeniile vieții noastre!” Ce îi așteaptă pe nativii din horoscop

Dar trecând peste asta, au șansa să descopere o altă familie care le este mult mai potrivită. Se pot activa răni mai vechi, unele legate chiar de socri. De asemenea, pentru unii nativi, această cuadratură indică nemulțumirea pentru imaginea lor, de cum se prezintă în lume de cum sunt tratați de ceilalți.”

Leu

„Tensiunile legate de dorința de a se elibera de niște obligații sau de o corvoadă care îi supără sau îmbolnăvește. Este vorba despre o temă medicală. Responsabilitățile și anumite posturi în care sunt puși nu le fac bine și caută un specialist.

Poate că au nevoie de o altă abordare, să meargă la un anumit tip de specialist dacă e vorba de o problemă medicală. Dacă e vorba de o problemă de muncă și de bani, vor constata că o responsabilitate onorantă pe care o primesc implică o muncă serioasă. Rămâne de văzut dacă le convine sau nu pentru se poate schimba confortul și stilul de viață.”

Fecioară

„Fecioarele au o cuadratură care le invită să aibă mai mult curaj, să fie mai lipsite de complexe. Trebuie să lucreze cu complexele lor. Au mai avut o șansă în muncă, în carieră, în 2020. Poate atunci au zis că nu se poate. De data asta, trebuie să accepte, pentru că le va deschide un nou drum în viitor, cu bani mai mulți. Dacă nu au făcut ce trebuia să facă în 2020, mai au o șansă acum. Dar  trebuie să se mobilizeze interior.”

Balanță

„Tensiunile dintre Jupiter și Pluto pot vorbi de pierderi financiare. Nu vin câștigurile sperate. Ele sunt cauzate de colaborări nefericite sau de demobilizarea unei persoane cu care au colaborat până acum. Unele își dau seama că nu au văzut aceste pierderi, dar sunt de câțiva ani, abia acum le sesizează. Se trântesc niște adevăruri.

Citeşte şi: 5 zodii care își găsesc jumătatea în vara lui 2023

Balanțele vor spune că unele lucruri erau sub ochii lor. În tot cazul, descoperă multe lucruri supărătoare mai ales sub aspectul prosperității. Iar au sentimentul că trebuie să se mobilizeze pentru ca lucrurile să iasă bine în cele din urmă.”

Scorpion

„Este o cuadratură care tensionează nativii din Scorpin, mai ales în relațiile apropiate. Revin în actualitate teme mai vechi, discuții sau angajamente juridic-administrative, din 2020. Depinde ce au făcut, dacă au închis ceva cu acte, este posibil ca ele să aibă unele prevederi pe care acum să le revizuiască. Se pot simți constrânși contractual. Pot încerca să se elibereze de aceste constrângeri. Relația cu partenerul de viață are și ea de suferit. Atenție la promisiunile pe care le-ați făcut, care trebuie onorate și vă prind pe picior greșit.”

Săgetător

„Acești nativi au o cuadratură ce vizează felul în care și-au organizat munca. Pot avea sentimentul că nu obțin atât cât ar vrea. Trebuie să regândească lucrurile. De aceea, Jupiter îi ajută să-și reorganizeze treburile ori chiar să scape de niște activități unde pierd timp și sănătate. Cuadratura mai indică faptul că un anumit stil de viață poate fi cam nesănătos pentru ei. Au mai avut un avertisment și în 2020.”

Capricorn  

„Pot fi tensiuni legate de propria lor persoană. Trebuie să țină pasul cu evenimentele și poate nici nu  vor să se adapteze. E o muncă interioară pe care trebuie să o facă cu propria lor persoană. Cumva, au sentimentul că trebuie să renunțe la încăpățânări, la a fi retrograzi, la a fi mai moralizatori decât este cazul. În plus, se deschide inima pentru noi pasiuni și noi activități care sunt mai împlinitoare pentru sufletul lor. Mai ales cei peste 40 de ani au această șansă acum.”

Citeşte și: Horoscop chinezesc mai 2023. Luna Șarpelui de Foc adâncește conflictele și configurează altele

Vărsător

„Cuadratura vine cu tensiuni în viața personală, chiar dacă poate nici nu vorbesc despre ele. Pot avea legătură cu persoane care sunt obositoare, de care trebuie să aibă grijă. Sunt niște sarcini pe care nimeni nu-i obligă să și le ia, dar simt că e de datoria lor și ar vrea să aibă grijă de ele și se mâhnesc dacă nu pot. Pe de altă parte e și obositor să ai grijă de o altă persoană. O altă temă e confortul. Nu își pot permite niște cheltuieli pentru confortul lor și iar trebuie să amâne. Dar nu e prima dată când amână și pot fi foarte mâhniți. Atenție la sănătate și la revizuirea unor reguli de viață care nu sunt foarte bune.”

Pești

„Tensiunile pot fi legate de popularitatea lor. Pot simți că sunt condamnați public pentru ideile lor. Nu ar fi prima dată când se întâmplă asta, numai că atunci au tăcut. Acum nu mai tac și vor spune ce cred. Nu e rău, dar trebuie să-și asume că nu toată lumea va fi de acord cu ei. Cei care sunt mai activiști, mai militanți pot simți nevoia să surprinsă, să șocheze, ori se întâmplă asta în mod involuntar. Comunitatea poate fi răscolită și tulburată de ideile, principiile, cuvintele nativilor din Pești.”

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter