Calităţi şi defecte remarcate de bărbaţi în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Eşti curioasă care sunt calităţile şi defectele care contează şi fac diferenţa pentru un bărbat atunci când analizează o femeie? Răspunsul ţi-l oferă astrele! În funcţie de…
… zodie bărbaţii sunt atraşi iremediabil de anumite calităţi şi o iau la fugă când dau peste anumite defecte.

Iată care sunt cele trei calităţi şi cele trei defecte pe care bărbaţii le remarcă imediat la o femeie în funcţie de semnul lor zodiacal.

Berbec

Calităţi la o femeie care îl atrag: o femeie inocentă şi gingaşă, care este entuziastă în faţa lucrurilor mărunte şi care îi gustă glumele piperate.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia care dispare din peisaj şi îl ignoră, care stă mereu bosumflată şi care are multe pretenţii materiale.

Taur

Calităţi la o femeie care îl atrag: femeia care îl tratează cu respect şi cunoaşte bunele maniere, care ştie să gătească şi care se comportă şi arată cât mai natural.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia care ridică tonul când se contrazice, care una spune şi alta face şi care se laudă de una singură.

Gemeni

Calităţi la o femeie care îl atrag: femeia care discută deschis despre sex, fără inhibiţii, care acţionează impulsiv şi care ştie cum să-i menţină interesul treaz.

Defecte la o femeie care îl pun pe fugă: femeia care planifică până în cele mai mici detalii, care încearcă să-l flateze fiind de acord cu tot ce zice el şi care se intimidează în pat.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter