Beneficii pentru toate zodiile. Cum îți influențează zodia Luna Plină în Săgetător

De Mădălina Manole, pe
În seara de 29 mai 2018 va avea loc Luna Plină formată în semnul Săgetătorului, un eveniment astrologic cu impact pozitiv asupra tuturor zodiilor. Luna Plină în Săgetător este considerată una dintre cele mai benefice Luni Pline ale anului 2018.

La modul general, Luna Plină poate aduce încheierea unei etape, dar și culegerea roadelor și asumarea meritelor. Atunci când se formează în semnul Săgetătorului, aduce cu sine o reașezare a lucrurilor, poate fi privită ca un curcubeu care apare după o furtună, reinstalează armonia și binele și ne ajută să privim viața în ansamblu și să înțelegem, să acceptăm mai ușor anumite situații și întâmplări. Totul este spre binele nostru! În funcție de sectorul astral pe care Segetătorul îl guvernează, iată care este influența Lunii Pline din data de 29 mai 2018 pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Luna Plină se formează pe casa călătoriilor, a drumurilor lungi, a relației cu persoane aflate în străinătate, dar activează și sectorul studiilor și al principiilor și valorilor de viață. Pentru cei născuți în zodia Berbec se poate încheia o etapă legată de o persoană aflată în străinătate sau se poate finaliza un curs și se pot primi laude și atestări. De asemenea, se pot petrece întâmplări de natură să le schimbe concepțiile și principiile de viață, cu precădere cu impact pozitiv.

Taur

Luna Plină se formează în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau cu alte persoane. Cei născuți în zodia Taur vor culege roadele unui proiect comun, vor împărți bunurile materiale rezultate dintr-un proiect mai vechi și vor da curs unor noi posibilități aducătoare de resurse financiare.

Gemeni

Luna Plină se formează în casa căsătoriei și a relațiilor de natură personală și profesională. Va fi un moment important pentru toți cei născuți în zodia Gemeni. Cei singuri pot începe o nouă poveste de dragoste, iar cei care se află deja într-o relație care nu funcționează se pot lăsa determinați de acest aspect pentru a o încheia. De asemenea, pe parte profesională, nativii Gemeni pot culege roadele muncii și pot demara proiecte noi.

Rac

Luna Plină se formează pe casa muncii și a sănătății, iar cei născuți sub semnul Rac, dacă pe parte profesională vor culege roadele muncii lor și vor avea ocazia să inițieze noi proiecte, pe parte de sănătate vor avea nevoie de mai multă odihnă și de o atenție mai mare acordată afecțiunilor deja existente, care se pot agrava.

Citește și – Cum păcătuiești în funcție de zodia ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter