Află totul despre zodia Balanţă!

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 20 octombrie 2016, 16:35

Manierată, plină de tact şi diplomaţie, Balanţa reuşeşte să restabilească armonia acolo unde nimeni nu mai credea că e posibil
Balanţei îi vine greu să creadă că, din oscilaţia interioară continuă în care se zbate, poate ieşi vreodată ceva bun, şi de aceea se străduieşte să se ancoreze în echilibrul pe care îl construieşte în viaţa ei exterioară. Acesta, odată atins, îi dă satisfacţie, însă nu o scapă de fluctuaţiile interioare. Răspunsul se găseşte tot în interior şi constă în acceptarea balansului interior.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Este important ca Balanţa să înţeleagă că echilibrul pe care-l caută este dinamic, în permanentă mişcare de gânduri şi emoţii, şi nu static, în care cele două talgere să stea într-o poziţie încremenită.  Odată cu această acceptare, Balanţele vor descoperi că ceea ce percepeau înainte ca fiind nehotărâre nu era decât un proces dinamic (uneori, e drept, prelungit), prin care toate opţiunile erau cernute cu fineţe. Acesta este modul Balanţei de a  ajunge, cu scurpulozitatea caracteristică, la un rezultat cât mai aproape de perfecţiunea la care aspiră. Cine a aşteptat o Balanţă să se pregătească pentru o petrecere a avut adesea de aşteptat mult şi bine, însă la vederea rezultatului, a ajuns la concluzia că aşteptarea a meritat.

Se hotărăşte greu

La fel se întâmplă şi în cazul deciziilor interioare, unde Balanţa însăşi devine exasperată de durata procesării faptelor şi implicaţiilor, însă, dacă respectă acest proces, va lua de fiecare dată hotărârea cea mai înţeleaptă. Este adevărat că Balanţei îi este greu să funcţioneze într-un mediu lipsit de frumuseţe, dar drumul către armonie ar trebui să pornească dinlăuntrul ei. Acesta este punctul în care se găseşte centrul de calm, pe care zadarnic îl caută în afară.

Stilul unei Balanţe

Ea a inventat eleganţa! Orice Balanţă autentică se recunoaşte după stilul original şi machiajul fără cusur.
Make-up
Este genul care dă iama în portfardul mamei de la vârste fragede. Când alte semne abia află despre ruj sau mascara, Balanţa e deja expertă! Îi plac nunaţele sidefate sau pastelate. În top? Glossul care îi pune în evidenţă guriţa în formă de inimă.

Hair Style
Păpuşile ei sufereau, pe vremuri, două-trei schimbări de look pe zi. Mai târziu, va face aşa cu propriul ei păr. Poartă, de obicei, părul lung şi are o slăbiciune declarată pentru bucle. Dar nu e consecventă şi testează orice cu entuziasm.

Fashion Style

O Balanţă va face sacrificii de dragul hainelor sau al pantofilor. Poate doar prietena ei Leoaică o mai întrece la asta! E o mare consumatoare de modă, dacă nu cumva o creează chiar ea. O adevărată fashion icon. Sau fashion victim, depinde…
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter