5 zodii cu suflet curat

De Amelia Matei, pe
Unii oameni nu ar face nimic ca să îi rănească sau să îi supere pe ceilalți. Vezi cele 5 zodii care au sufletul curat.

Taur

Ești o persoană sensibilă și atentă la sentimentele celorlalți. Te impresionează suferința altora și încerci întotdeauna să o alungi. Nu suporți bârfa, minciuna, invidia și taxezi persoanele care le promovează. O faci pentru că tu crezi că astfel îi protejezi pe oamenii care ar putea fi afectați de toată astea. Răutatea nu își are locul în sufletul tău și nu ai face nimic imoral sau dureros pentru alții.

Rac

Toată lumea știe cât de mult iubești oamenii și cât de atentă ești la nevoile lor. Familia și prietenii sunt cei mai importanți pentru tine și ai renunța la plăcerile tale într-o secundă pentru a le fi lor bine. Nu rămâi indiferentă nici la dramele prin care trec ceilalți și suferi mult pentru că uneori lumea este nedreaptă. Ai vrea ca toată lumea să fie ca tine, însă nu se poate. Fii mai realistă și te vei scuti de multă suferință.

Citește și: 3 zodii fără conștiință

Fecioara

Tu nu ești foarte sensibilă, dar nu ai face nimic care să îi rănească pe alții. Ești realistă, ești conștientă că nu poți schimba unele lucruri, însă ai grijă ca tu să procedezi corect în fiecare situație. Când poți ajuta, o faci fără ezitare, iar ceilalți știu că se pot baza pe tine. Fugi de bârfă și nu suporți oamenii care lovesc pe la spate. Dacă te nemulțumește ceva, spui asta fără ocolișuri, pentru că tu vrei să dai ocazia oricui să se apere și să explice de ce a acționat într-un anumit fel.

Balanță

Ai multe defecte, dar ești o persoană foarte corectă și gata oricând să sară în foc pentru alții. Nu ai face nimic imoral sau nedrept și pentru că nu suporți ipocrizia, spui tot ce îți trece prin cap. Vrei să te asiguri că oamenii din jurul tău știu cu cine au de-a face și că nu vor fi dezamăgiți pentru că nu le-ai arătat adevărata ta față.

Vărsător

Tu ai vrea să trăiești într-o lume în care toată lumea este fericită și suferi nespus că nu poți face asta. Îți plac oamenii și nu ai face nimic care să îi rănească. Ești atât de caldă și de bună, încât găsești o explicație pentru orice nedreptate ți se face și ajungi să ierți pe toată lumea. Nu ar strica să le arăți celorlalți că ai și colți, atunci când trebuie.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter