Horoscop Mihai Voropchievici: Patru zodii încep luna februarie cu dreptul. Se bucură de protecție divină și vor da lovitura!

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 31 ianuarie 2023, 12:22

Horoscop Mihai Voropchievici, 30 ianuarie – 5 februarie 2022. Pentru 4 zodii această săptămână va fi una grozavă, conform lui Mihail Voropchievici. Contextul astrologic le aduce noi oportunități de a face schimbări de bun augur în viața lor. Sunt protejate, puternice, norocoase și au toate șansele să dea lovitura!

Cele 4 zodii care se bucură de protecția astrelor în această săptămână trebuie să profite din plin de contextul astrologic pentru a face pași importanți pentru dezvoltarea lor, conform lui Mihai Voropchievici.

Horoscop Mihai Voropchievici: 4 zodii care vor avea o săptămână grozavă

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în horoscopul runelor că cele mai norocoase zodii sunt Taur, Rac, Săgetător și Vărsător.

Horoscop Mihai Voropchievici, 30 ianuarie – 5 februarie, zodia Taur

Nativii zodiei Taur sunt printre cei care se vor bucura de ajutorul astrelor pentru a face schimbări de bun augur. Aceștia sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Va fi o perioadă de „revigorare în planul disponibilităților, atât fizice, cât și psihice”, a explicat Mihai Voropchievici, potrivit antena3.ro.

Citește și: Cristina Demetrescu, previziuni pentru prima parte a lunii februarie. Defectele și calitățile fiecărei zodii

Horoscop Mihai Voropchievici, 30 ianuarie – 5 februarie, zodia Rac

Dintre cele 4 zodii care vor avea o săptămână grozavă, nativii Rac sunt cei mai norocoși. Aceștia se bucură de protecție divină și ar trebui să profite din plin de acest context. Nimic rău nu li se poate întâmpla și este momentul să treacă la acțiune.

„Pot să facă toate micile năzbâtii, cu credinţa că Dumnezeu nu îi va trage la răspundere şi nici ceva rău nu li se întâmplă”, a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici.

Zodia Săgetător

Și nativii Săgetător vor avea o perioadă bună, în care se vor bucura de noi oportunități de a evolua. Vor beneficia de sprijinul astrelor pentru a ajunge acolo unde își doresc. Șansele de reușită sunt foarte mari în această săptămână.

„Săgetătorii dau lovitura şi se produce un salt calitativ rapid în existenţa lor”, a spus Mihai Voropchievici.

Citește și: Zodii care își găsesc jumătatea în februarie, luna iubirii. Ei sunt nativii săgetați de Cupidon

Zodia Vărsător

Una dintre cele patru zodii care vor avea o săptămână grozavă este Vărsător. Contextul astrologic le aduce fertilitate și belșug. De asemenea, astrele îi vor susține pe acești nativi pentru a-și împlini visurile. Pe de altă parte, aceștia pot avea parte de provocări în sectorul iubirii.

Sursă foto: Captura Antena 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter