3 zodii încercate de destin în luna aprilie 2023. Vor fi urmărite de ghinion în dragoste

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 09 martie 2023, 16:50

3 zodii ar putea fi greu încercate de destin în luna aprilie 2023. Nativii pot fi urmăriți de ghinion în dragoste și se pot confrunta cu schimbări majore în viețile lor. Complicațiile și rupturile în relația de cuplu pot apărea chiar și pe fondul unor probleme banale.

Pentru zodii luna aprilie 2023 poate fi una de coșmar în ceea ce privește sectorul sentimental. Nativii se pot lovi de obstacole greu de trecut în relația de cuplu. Contextul astrologic va complica mult situația, iar acolo unde lucrurile nu mai funcționează se poate ajunge la despărțire.

3 zodii încercate de destin în luna aprilie 2023

Luna aprilie poate aduce mult ghinion în dragoste pentru 3 zodii. Nativii se pot confrunta cu conflicte, regrete și chiar despărțiri. Aceștia ar putea fi profund afectați din punct de vedere emoțional de situația lor amoroasă. Prin momente neplăcute pot trece și cei care își doresc o relație de cuplu pentru că se pot lovi de refuzuri.

Nativii Berbec, Rac, Fecioară sunt cele 3 zodii urmărite de ghinion în dragoste în aprilie 2023.

Zodia Berbec

Prima jumătate a lunii aprilie 2023 poate fi o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere amoros. Nativii Berbec pot avea parte de conflicte majore în relația cu persoana iubită, din cauza opiniilor total diferite asupra unor planuri de viață. Partenerii își pot da seama că vor lucruri diferite și pot lua decizia de a merge pe drumuri separate. Impulsivi din fire, Berbecii ar putea pune punct unei povești de dragoste fără să se gândească de două ori, dar s-ar putea să regrete amarnic decizia și să sufere cumplit. Astrele le recomandă să fie precauți și să nu se grăbească în a trage concluzii.

De asemenea, pot ieși la iveală secrete și adevăruri dureroase care să destrame relația de cuplu. Nativii pot afla că au fost înșelați sau că persoana iubită le-a ascund anumite lucruri importante.

Cei care nu sunt căsătoriți, dar au stabilit să facă acest pas, se pot lovi de situații dificil de gestionat, în urma cărora să își pună la îndoială hotărârea de a ajunge în fața altarului. Stresul organizării unui astfel de eveniment poate scoate la iveală unele probleme emoționale mai vechi. Luna aprilie poate fi un moment de cotitură în plan sentimental pentru ei.

Citește și: 4 zodii care se îmbogățesc în 2023! Ei sunt nativii care dau lovitura

3 zodii încercate de destin în luna aprilie 2023. Zodia Rac

Nativii zodiei Rac ar putea primi o lovitură puternică în plan sentimental. Problemele ar putea apărea mai ales în a doua jumătate a lunii aprilie. Tensiunile în relația de cuplu pot provoca un dezechilibru emoțional major pentru acești nativi. Pentru a scăpa din strânsoarea acestor emoții puternice de care se simt copleșiți, aceștia pot lua decizia de a se da un pas în spate. Indiferent dacă aleg să se despartă sau să depărteze afectiv de partenerul de cuplu, Racii vor simți că le fuge pământul de sub picioare.

Le va fi greu să vadă lucrurile cu claritate, iar ambiția le poate tulbura judecata și mai mult. Pot apărea, de asemenea, încăpățânări, reproșuri, frustrări, care să pună jar pe foc în certurile cu partenerul de cuplu. Pe de altă parte, pot fi nativi care din cauza fricii de a pierde persoana iubită pot face compromisuri care să le aducă și mai multă nefericire pe termen lung. Nu este o perioadă bună nici pentru ei care au planuri de căsătorie. Aceștia ar trebui să amâne momentul pentru perioada următoare, când apele se vor mai liniști, pentru că pot avea parte de un refuz.

Citește și: Pluto în Vărsător, din 23 martie 2023. Cum vor fi afectate zodiile. Ei sunt nativii care își vor schimba radical viața

Zodia Fecioară

Printre cele 3 zodii încercate de destin în luna aprilie 2023 se numără și Fecioara. Va fi o perioadă tumultoasă din punct de vedere sentimental pentru nativii acestei zodii. Se pot confrunta cu plictiseală în cuplu, lipsă de satisfacție, nemulțimiri acumulate în timp din cauza cărora orice mici diferențe să se transforme în adevărate scandaluri. Luptele de putere în cuplu ar putea conduce la despărțiri.

Dacă aveau îndoieli cu privire la relația lor de cuplu, confuzia cu privire la sentimentele lor reale poate fi și mai mare în luna aprilie. Astrele îi avertizează pe nativi că va fi o perioadă în care apetitul lor pentru aventură și flirt va fi la cote maxime. Din acest motiv ar putea călca strâmb, iar asta le-ar putea aduce o despărțire sau un divorț cu scandal.

Cei care sunt pe cale să se căsătorească pot întâmpina, de asemenea, probleme în relația de cuplu. Pot apărea răsturnări de situație care să le pună la încercare răbdarea. Lucrurile se pot complica și mai mult dacă nu există o comunicare prea bună între ei și persoana iubită.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter