Zodii care se confruntă cu probleme la finalul lunii martie. Nativii Balanță, printre cei vizați

De Luciana Polite, pe Ultimul update Marți, 21 martie 2023, 15:59

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit la Astro Fanatik care sunt cele trei zodii care ar putea avea parte de necazuri la finalul lunii martie 2023. Pe de altă parte, unii nativi vor reuși chiar să dea lovitura după Luna Nouă. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Finalul lunii martie 2023 vine cu schimbări neașteptate pentru mulți nativi. Luna Nouă va afecta, pozitiv sau negativ, toate zodiile, în funcție de conjunctura astrală în care se află. În acest context, Camelia Pătrășcanu a făcut precizări la Astro Fanatik.

Cele 3 zodii care ar putea întâmpina dificultăți la finalul lunii martie 2023

Gemeni

Această a doua jumătate a lunii martie poate aduce pentru ei probleme legate de carieră, rol, funcție, poziție pe care o ocupă în acest moment și rămâne să analizeze foarte atent, poate să se și consulte cu prieteni, adevărați prieteni pentru că și prietenii se testează în această jumătate de martie. Să se consulte cu oamenii de încredere pentru a vedea ceea ce ei sesizează că nu e bine acolo unde lucrează sau că începe să devină ingrată poziția lor, să primească niște sfaturi foarte bune.

Unii pot fi foarte populari, alții nu. De aceea, își caută coreligionarii, oamenii are gândesc asemenea lor. Se întâmplă, mai ales după 21 martie, căutarea semenilor care sunt animați de aceleași aspirații. Atenție și la sănătate pe final de lună, după 20 martie!

CITEȘTE ȘI: 4 zodii norocoase în luna aprilie 2023. Ei sunt nativii susținuți de astre pe toate planurile

Balanță

Înainte de Lună Nouă, au foarte multe plângeri. Se plâng de persoane sau de situații sau de sănătate. De aceea, Luna Nouă, din 21 martie și chiar 22 martie, le dă curajul să privească, cu luciditate, în față, într-o oglindă și să se vadă cum sunt. De aici, să înțeleagă ce schimbări au de făcut la ele pentru a putea să ducă mai departe lucruri sau pentru a putea să renunțe la niște lucruri. Pot să ai discuții cu partenerul de viață în aceste două săptămâni. Mai ales pentru că Luna Nouă le dă curajul să spună ce le nemulțumește, dar și să fie ordine în celelalte. Discută și despre bani pe 23 martie. Discută și despre acte și lege apoi, în zilele următoare, așa încât finalul de lună poate fi foarte curajos, în sensul că se eliberează și pot accepta chiar o pierdere, dacă asta le face mai fericite sau mai libere.

CITEȘTE ȘI: 3 zodii, în lacrimi la finalul lunii martie 2023. Urmează o perioadă dificilă pentru acești nativi

Săgetător

Pentru Săgetător, este o perioadă de două săptămâni în care sentimentele lor, abilitățile lor și crezurile lor sunt la suprafață. Vor să se trăiască pe ei înșiși, la modul cel mai pragmatic. Să fie liberi, să aibă puterea să-și spună păsurile sau să vină cu idei. De aceea sunt foarte sensibili la orice compresie, la orice limitare. Asta începe să se întâmple încă din 19 și 20, când în cămin, în casă sau în interiorul lor, încep să sesizeze dacă sunt în poziție de putere sau nu sunt prin funcție, ci prin libertățile și degajarea pe care o au.

Luna Nouă poate aduce dificultăți în plan sentimental, sunt foarte efervescenți, dar nu li se răspunde cu aceeași monedă. Asta poate să-i necăjească, dar e datoria lor să întrebe de ce. Muncesc cu spor pe 23 martie și asta poate să le aducă bani și așa o duc până la final de lună.

Berbec, o zodie avantajată de astre la final de martie 2023

Pentru Berbeci este o a doua jumătate a lunii martie care îi activează foarte puternic. Sunt pe cai mari și pot face fapte foarte mărețe foarte rapid. Au propriul lor ritm și e bine să lucreze în ritmul lor. Nu se ține nimeni după ei. De aceea, planurile pe care le conduc singuri ies mai bine pentru că nu stau să se consulte sau să mai lămurească pe nimeni. De aceea pot fi one man show. Ei, singuri, pe scena lumii.

Dacă proiectele lor depind de ei, pot avea mare succes, până pe 21 martie sunt în plină glorie. Au de lucrat un pic la ezitări, dar le vor depăși. Apoi, pe 23 martie, atenție la bani! Fără cheltuieli imprudente cu ceea ce au în dotare. De asemenea, pe 31 martie, să-și depășească neîncrederea. Ceea ce vor să facă este grozav, este măreț și da, să-i dea drumul înainte.

CITEȘTE ȘI: Luna Nouă în Berbec, pe 21 martie 2023. Cum vor fi influențate zodiile

Previziunile pentru toate zodiile le poți vedea în video-ul de mai jos:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter