Wash&Go Super Food – noile produse cu 98% ingrediente naturale

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 august 2021, 15:15

Sărbătorim vara, energia și micile momente alături de un păr fabulos și sănătos cu ajutorul noilor produse Wash&Go!

Inspirate din natură, produsele Wash&Go Super Food, oferă părului nutrienții de care are nevoie pentru o vitalitate și hidratare în profunzime. Datorită formulei cu 98% ingrediente naturale, fără silicon, sulfați și uleiuri minerale, Wash&Go se numără în categoria brandurilor care prioritizează sustenabilitatea și energia naturii, acordând atenție nevoilor diferitelor tipuri de păr. 

Super Food sau, altfel spus, mixul perfect de fructe bogate în antioxidanți, fibre și acizi grași din noua formulă a șampoanelor Wash&Go asigură părului acel boost de energie de care are nevoie, mai ales pe timpul verii. 

Setul complet Wash&Go Super Food este compus din: mască hidratantă și șampon. Cele trei combinații din care poți alege, îți vor surprinde părul cu un miros delicios de fructe: struguri și ulei de macadamia pentru păr uscat; avocado și aloe vera pentru păr creț; papaya și moringa pentru păr deteriorat. 

Wash&Go Super Food - noile produse cu 98% ingrediente naturale

Surprizele nu se opresc aici! Campania “Wash&Go Super Food – My burst of energy” celebrează părul sănătos, hrănit în profunzime pentru momentele de neuitat din această vară. În perioada 01.07.2021 – 31.08.2021 la achiziționarea oricăror două produse Wash&Go, consumatoarele au posibilitatea de a se înscrie online pe www.burstofenergy.ro sau prin SMS la 1846 cu textul SUMMER urmat de numărul bonului fiscal pentru șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, super premiile campaniei. Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook Wash&Go Romania sau pe www.burstofenergy.ro 

Un păr frumos este un păr sănătos! Acordă atenție părului tău și include în rutina ta de îngrijire produse bogate în nutrienți pentru o explozie de energie și vitalitate! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter