Thermomix- își merită cu adevărat popularitatea?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 16:28

Dacă nu și-a ocupat încă locul binemeritat în bucătăriile a multora dintre noi, atunci cu siguranță foarte mulți dintre noi ne gândim dacă să luăm sau nu în considerare achiziționarea unui Thermomix. Ce e drept, Thermomix părea a fi la început echipamentul de bucătărie destinat vegetarienilor și veganilor, dar iată că Thermomix a devenit atât de popular încât mulți dintre noi ne dorim acest echipament care îndeplinește multiple funcții. Dacă pentru vegani, Thermomix este minunat deoarece prepară rapid lapte și unturi din nuci, migdale, caju și alune, atunci vegetarienii sunt încântați că pot avea mese gustoase și hrănitoare pe bază de legume. De la checuri și droburi din legume, până la supe creme, tocănițe și prăjituri cu fructe, nu există ceva ce Thermomix să nu poată să facă.

Însă Thermomix mai îndeplinește multe alte funcții, de unde și popularitatea sa justificată:

  • Economisește bani. 

Știm cu toții că mâncarea gătită acasă are un gust mult mai bun decât preparatele ambalate de la supermarket. În plus, mesele preparate cu Thermomix sunt mult mai ieftine decât mesele cumpărate din oraș. Într-un cuvant, puteți economisi bani și puteți reduce risipa de alimente pregătind acasă mese simple folosind Thermomix, deoarece aparatul acesta chiar și-a propus să facă de toate, de la o rețetă pancakes cu cât mai puține ingrediente, până la pateuri cu nuci și legume sau cu carne. Thermomix este prevăzut cu un cântar încorporat și cu un blender, este un robot de bucătărie performant, pregătește preparate de brutărie și patiserie, este un slow cooker desăvârșit, gătește cu aburi, prepară o varietate de smoothie-uri  și râșnește și boabe de cafea. Date fiind toate aceste funcții, cifrele arată că o familie ar putea economisi mai bine de 2000 de dolari, bani pe care altfel ar trebui să îi investească în tot felul de echipamente de bucătărie. Thermomix îndeplinește funcțiile a mai mult de 12 aparate de bucătărie, ceea ce nu numai că eliberează spațiu prețios pe blatul din bucătărie și din dulapuri, dar înseamnă că nu mai trebuie să achiziționăm tot felul de echipamente de bucătărie costisitoare. Ori de câte ori vă bazați pe Thermomix să vă prepare mesele, nu mai este necesar să faceți niciun drum la supermarket, faceți economii serioase de bani, nu mai aruncați la coș mâncare și aveți siguranța că veți beneficia de o masă hrănitoare și proaspătă. Puteți pune rapid în aplicare o rețetă maioneză atunci când aveți nevoie de puțină maioneză pentru salată, puteți  pregăti supe și supe-cremă din restul de legume pe care le mai aveți în frigider, dar și pâine, sosuri, piureuri și chiar și mâncare pentru bebeluși.  

  • Economic și ecologic. 

Un alt motiv pentru care Thermomix și-a câștigat popularitatea este acela că folosește energie minimă pentru prepararea alimentelor, asigurând astfel facturi mai mici la utilități, dar și reducerea amprentei de carbon. Despre Thermomix mai trebuie să știți că a câștigat Red Dot Design Award, dar și că este atestat cu sute de brevete pentru utilizare zilnică și durabilă. Este un echipament proiectat cu precizie conform standardelor stricte de producție ale UE, dispune de un design ergonomic cu atenție la detalii, este fabricat din oțel de calitate superioară și motor Vorwek deosebit de performant, dar dispune totodată și de certificat ecologic. Este, așadar, un produs inovator de calitate înaltă, cu o durată lungă de funcționare, realizat într-un mod ecologic.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter