Vrei să-ți compui un set de mobilă pentru dormitor personalizat? Detalii cărora trebuie să le acorzi atenție

De unica, pe

Amenajarea dormitorului este extrem de importantă, căci acesta este locul special în care te retragi și care ar trebui să-ți ofere cadrul sigur în care să poți fi tu și în care să te poți regăsi. Dormitorul este martorul celor mai fericite și pasionale momente ale vieții tale, însă și locul în care te cuibărești și te ascunzi în clipele mai puțin plăcute.

Dormitorul trebuie să fie ca îmbrățișarea mamei – locul în care liniștea și siguranța sunt resimțite prin toți porii. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care alegerea mobilierului perfect este extrem de importantă. Alegerea unui set de mobilă pentru dormitor personalizat este ideală și, astfel, vei avea siguranța că fiecare moment petrecut în această parte a casei tale te va reprezenta în totalitate.

Vrei să-ți compui un set de mobilă pentru dormitor personalizat? Detalii cărora trebuie să le acorzi atenție
set mobila dormitor

Detalii de care trebuie să ții cont când îți alegi un set mobila dormitor:

Pentru construirea unui mediu plăcut și care să te reprezinte în totalitate, trebuie să ai în vedere diverse elemente care îți definesc personalitatea și răspund îndeplinirii tuturor nevoilor tale. O mobilă de dormitor trebuie să fie și funcțională, nu doar să arate bine. Așa că, înainte de a plasa comanda, fă alegerea ținând cont de: 

  •  Culoare – este un element extrem de important, căci ea va ”umple” camera și trebuie să fie o nuanță care să inspire liniște și pace. Mobila de dormitor trebuie să fie elementul central al camerei și să ofere coeziune întregului decor;
  •  Stil – energia inspirată de dormitor trebuie să fie în perfect acord cu personalitatea ta, așa că nu poți alege un set de mobilă pentru dormitor la întâmplare, ci aceasta trebuie să te reprezinte în totalitate. Astfel, dacă ești o persoană mai tradiționalistă, atunci poate ar trebui să iei în considerare alegerea unei mobile de dormitor în stil clasic, de exemplu. Poți alege între seturi de dormitor în stil clasic, baroc, scandinav, italian, vintage rustic sau industrial;
  •  Spațiu de depozitare – este extrem de important, pentru că dormitorul trebuie să fie și funcțional. Dacă ești o persoană care adoră shoppingul și hainele, atunci poate ar trebui să ai în vedere achiziționarea unui set de mobilă pentru dormitor cu un dressing mare, de exemplu;
  •  Dimensiune – dimensiunea întregului mobilier trebuie însă adaptată la spațiul pe care îl ai la dispoziție. Dacă ai o cameră spațioasă, poți alege un set de dimensiuni mari, cu pat matrimonial imens, astfel încât să te bucuri de cel mai mare confort. Dacă, însă, camera pe care o ai la dispoziție nu este atât de spațioasă, trebuie să iei în considerare dimensiuni adaptate la spațiul de care dispui;
  •  Confort – piesele de mobilier trebuie să îți ofere tot confortul de care ai nevoie pentru a te reîncărca cu energie și a-ți recâștiga echilibrul după o zi agitată la serviciu. Astfel, poți să îți personalizezi mobila de dormitor în funcție de necesitățile tale. Poți alege o saltea pentru pat mai moale sau mai tare, un dressing cu mai multe sertare sau cu mai multe spații pentru depozitat cămăși sau rochii etc.
  •  Buget – este un element important, uneori chiar decisiv în alegerea mobilierului. VreiMobila.ro are piese de mobilier pentru dormitor de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile pentru toate tipurile de clienți și adaptabile diferitelor disponibilități financiare.

Intră pe VreiMobila.ro, consultă oferta completă de produse și comandă un set mobilă dormitor care să te reprezinte și să-ți ofere confortul de care ai nevoie. Designul elegant și rafinamentul culorilor te vor cuceri și îți vor oferi toate atuurile de care ai nevoie pentru a-ți construi propriul sanctuar de reculegere.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter