Ușile de garaj secționale sunt foarte practice – află mai multe aici

Te-ai gândit că, după finalizarea construcției casei, să nu lași garajul neterminat. Îți este utilă zona pentru depozitare și pentru parcarea mașinii, evident. Ce tip de ușă vei alege? Acum, poate mai mult ca niciodată, ai atât de multe opțiuni din care să alegi.

În mare parte, alegerea pe care urmează să o faci va depinde foarte mult de preferințele tale și de stilul arhitectural al casei poate. Ține cont de faptul că usile de garaj sectionale sunt foarte practice. Iată de ce!

Mai mult decât o ușă sigură și estetică

Ușile de garaj pot fi și căi de acces, dar și cele responsabile cu menținerea temperaturilor optime în interior. Asta dacă vorbim de o ușă izolată. Sunt variante de uși tip rulou umplute cu spumă poliuretanică sau cele secționale sunt de asemenea cu spumă. Asta înseamnă un mare plus, pentru că închiderea este mai etanșă, nu sunt zone prin care se mai poate realiza schimb de aer necontrolat de la exterior la interior.

Desigur că, doar pentru a păstra mașina în garaj, nu ții cont poate prea strict de temperatura interioară. Ai interes să fie zona acoperită, închisă, unde autoturismul să fie protejat. Dacă însă garajul are și el un scop multiplu și este folosit poate ca o extensie a spațiilor de depozitare, dacă aici ai un atelier sau cine știe ce alte bunuri, ai interes de asemenea de a menține interiorul încălzit. Ușa secțională realizată din oțel galvanizat este panou de tip sandwich și, dacă este izolată cu spumă poliuretanică, cu atât mai bine.

Cu o singură alegere poți face economii la energie, poți crea mediul perfect izolat termic și fonic. Ai ușă estetică, durabilă, ce mai lipsește? Să implice minime întreținere poate. Aici depinde și de tipul de ușă pe care îl alegi, dar și de ofertele comerciale. Sunt cazuri ale celor care garantează real calitatea ușilor de garaj pe care le comercializează. Spre exemplu, la ușile secționale sunt integrate contoare speciale, sigilate, care numără efectiv câte deschideri/închideri sunt efectuate. Este o garanție în plus a rezistenței ușii. De asemenea, pot fi oferte care să includă reviziile tehnice efectuate periodic, care să asigure ulterior o prelungire a garanției.

Ușa standard nu este o idee bună!

Desigur, acest proiect începe cu planul ca totul să fie personalizat. Calea de acces spre garaj poate avea dimensiuni diferite de la caz la caz. Așadar, nu vei dori o ușă standard, găsind ulterior improvizații pentru umplerea golului rămas. Alege în schimb să colaborezi cu cei care vor efectua măsurători, care îți vor face o ofertă completă cu toate serviciile incluse.
În plus, pentru cei mai pretențioși există și gama de vârf, cea a ușilor secționale personalizate. Efectiv poți alege ca pe ușa de garaj să fie imprimată o imagine dorită. Intra pe site-ul oficial al furnizorului ales și descoperă toate detaliile. Îți va fi mai ușor ulterior să îți dai seama ce anume îți dorești și să fii 100% convins de asta – vezi galeria foto cu proiectele finalizate și poate câteva recenzii ale clienților.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter