Uleiuri de păr și produse de întreținere pentru părul vopsit!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 11:52

Din ce în ce mai multe tipuri de produse de îngrijire apar în magazine în ultimul timp. Este un lucru care ne bucură mult și ne permite să ne răsfățăm din plin cu tot felul de creme, uleiuri, balsamuri, măști, etc.

Ce este uleiul de păr?

Putem spune că uleiul de păr este un produs de îngrijire a părului pe care din ce în ce mai multe persoane îl folosesc astăzi. Acest lucru se datorează faptului că este foarte util în foarte multe situații. În primul rând, un ulei de par de calitate bună va hrăni foarte bine firul de păr. Mai ales atunci când avem de a face cu un păr deteriorat și foarte fragil.

Folosirea lui ajută foarte mult și la realizarea unor coafuri mai sofisticate sau a părului rebel, cu fir foarte aspru. Persoanele care folosesc în mod frecvent ulei de păr, datorită protecției termice pe care acesta o oferă, vor avea părul mai puțin deteriorat de acțiunea uscătoarelor clasice de păr precum și de acțiunea periilor mecanice pentru ondularea părului.

Un efect benefic are uleiul de păr și asupra părului vopsit în mod periodic. Strălucirea va fi altfel și firul de păr nu va mai fi atât de ușor de degradat de către substanțele agresive din vopseaua folosită pentru păr.

Pentru că uleiul de păr conține foarte multe substanțe nutritive, hrănirea se va face mai intens și vârfurile vor fi mult mai rezistente la degradare. Uleiul de păr se aplică pe părul uscat doar pe jumătate, începând cu o distanță de 2-3 cm de la rădăcina lui, dacă părul este foarte aspru și rebel. Pentru persoanele care au părul gras, se recomandă ca aplicarea uleiului de păr să se realizeze doar în zona vârfurilor.

Ce este uleiul de argan?

Este recomandat să folosiți produse de îngrijire a părului pe bază de argan dacă aveți probleme cu părul în ultimul timp. Aplicat în mod repetat, păstrează pielea scalpului sănătoasă, pentru că aceasta va fi foarte bine hrănită. Oferă o foarte bună protecție împotriva mătreții și are efect benefic, hrănitor în special, asupra rădăcinilor firelor de păr.

De unde puteți comanda produse de îngrijire a părului pe bază de ulei de argan?

Traficmeter.ro este un magazin online foarte agreat de mulți cumpărători care agreează comerțul de produse online. Aici veți găsi în orice moment produse pentru îngrijire foarte variate, de toate categoriile. Printre acestea, bineînțeles și tot felul de uleiuri pentru îngrijirea părului. Ulei din ricin pentru creștere păr, Ulei de Argan pentru Ten, Corp, Păr si Unghii, Mască pentru păr uscat sau deteriorat cu ulei Abyssinian, Mască nutritivă cu ulei de argan pentru părul creț Arganicare, ulei detoxifiant pentru păr gras și scalp iritat Ayumi, etc.

Acestea au fost doar câteva exemple pentru a vă face o părere despre tipul de produse pe care îl puteți cumpăra de aici, în acest moment. Oferta este mult mai complexă și merită studiată cu atenție, după părerea noastră!

Pe același site Traficmeter.ro veți găsi și foarte multe tipuri de vopsea de par. Dacă ați căutat de mult un astfel de magazin online, în acest moment ați reușit să ajungeți exact acolo unde v-ați dorit.

Sunt foarte multe tipuri de vopsea de păr din gama Loncolor Expert și Loncolor Natura, Loncolor Ultra Duo, Loncolor Ultra, etc. Vă recomandăm și produsele marca Herbatint, Majirel, Corpore Sano, Garnier, Noah, L’Oreal, Wellaton, Revlon, Palette, etc.

Acestea au fost recomandările noastre principale! Dumneavoastră vă puteți delecta și cu alte categorii de produse care sunt foarte interesante și foarte diversificate, pentru toate gusturile. Sperăm ca recomandarea noastră să vă aducă în atenție produse noi de bună calitate pe care o să le folosiți zi de zi.     

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter