Trei metode SIGURE prin care să îți crești conturile de social media – poți să le aplici chiar acum!

De Unica.ro, pe

În ziua de astăzi, totul se întâmplă pe rețelele sociale. Fie că vrei să afli ce se mai întâmplă cu prietenii tăi, să îți cumperi produsul dorit sau să îți crești o afacere, trebuie să te folosești de un cont de Facebook sau Instagram, inevitabil.

Dacă ai o afacere la început de drum sau pur și simplu vrei ca profilul tău să devină mai cunoscut, trebuie să știi că nu va fi ușor, însă există câțiva pași esențiali pe care trebuie să îi urmezi pentru ca evoluția conturilor tale să fie așa cum ți-ai dorit.

Ce trebuie să faci să asiguri creșterea conturilor tale de pe rețelele sociale?

  1. Postează constant

Probabil cel mai important lucru de care trebuie să ții cont, un element studiat îndelung de experții în social media, este să postezi constant. Există numeroase discuții despre cât de des ar trebui să postezi. Există persoane care spun că este bine să ai activitate zilnică, alții sunt de părere că este indicat chiar de câteva ori pe zi, unii de câteva ori pe săptămână etc.

Însă toată lumea cade de acord privind un singur lucru: oricât de des ai posta, să fie constant și pe cât posibil fără perioade de întrerupere. Chiar dacă o să ți se pară inutil la început de drum când o să ai puține likes/followers, trebuie să tragi de tine și să îți menții programul. Dacă vei face asta, algoritmul rețelelor sociale va fi de partea ta și te va ajuta să ajungi în atenția oamenilor.

  1. Interacționează cu cei care te urmăresc

Un alt element important de care țin cont rețelele sociale este rata de engagement – adică numărul de comentarii, shares de pe profil, etc. Este foarte important ca oamenii să comenteze la postările tale cât mai mult, iar dacă tu le vei și răspunde și va exista o discuție, atunci Instagram și Facebook vor vedea asta într-o lumină favorabilă și te vor ajuta.

  1. Urmează un curs de social media

Sfaturile de mai sus sunt utile și bazate pe research serios, însă, cu siguranță, cel mai bun lucru pe care poți să-l faci pentru prezența ta online este să încerci un curs specializat în acest sens.

De îndată ce vei obține o certificare în social media, vei simți diferența pe care aceste cursuri o pot face în viața ta, iar pentru cel mai bun raport calitate-preț, poți să apelezi la serviciile AteliereleILBAH.ro. Un astfel de curs, condus de adevărați profesioniști în domeniu îți va schimba cu totul perspectiva, iar cunoștințele dobândite îți vor aduce câștiguri extrem de importante în cariera ta.

Așadar, dacă vrei să ajungi la cât mai multe persoane în mediul online, nu trebuie să lași nimic la voia întâmplării. Totul trebuie planificat cu atenție, însă, cu siguranță, că cea mai bună alegere pentru tine va fi să participi la un curs de social media, ca să ai toate cunoștințele care te vor ajuta să faci pasul următor.

sursă foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter