Trambuline pentru copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 12:09

Pentru copii există nenumărate lucruri interesante astăzi! Jucării moderne, jocuri inteligente, mașini teleghidate, trenulețe electrice, păpuși, calculatoare pentru cei mici, telefoane mobile sub formă de jucării, păpuși tricotate, etc.

Cei mici sunt pasionați astăzi și de zbenguiala în trambuline. Și, uneori, inclusiv cei mari preferă să folosească în timpul liber trambulinele pentru relaxare și divertisment.

Dacă aveți copiii cărora le face plăcere să se joace în trambuline moderne, este timpul să le faceți o surpriză. Puteți achiziționa chiar în acest moment, aproape orice tip de trambulină, cu ajutorul unui magazin online specializat, mai precis Fungift.ro. Oferta pentru astfel de produse este foarte diversificată, magazinul având un foarte important contract de colaborare și cu site-ul FunGift.ro, precum și cu alte magazine online importante.

Ce tipuri de trambuline puteți cumpăra și care este prețul acestora?

Un model interesant de trambulină care poate fi chiar pe placul dumneavoastră, mai ales dacă aveți mai mulți copii, este Trambulina de grădină cu plasă interioară, stâlpi și scară 465 cm (15FT) Neo-Sport NS-15W181 albastru.

Este un model de trambulină recomandat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, atât pentru băieți cât și pentru fetițe.

Plasa interioară este închisă cu fermoar, este inclusă și scara metalică. Are 4 picioare duble în formă de U, stabile și 8 stâlpi metalici care sunt securizați cu spumă. Aceștia sunt acoperiți cu un tunel. Stâlpii sunt foarte utili pentru instalarea rapidă a plasei de siguranță. Pentru securitate maximă, intrarea în trambulină este închisă cu fermoar la care se adaugă și o cataramă. Covorul este cusut de 8 ori și este rezistent la săriturile celor mici, flexibil și chiar impermeabil.

Arcurile sunt galvanizate. De asemenea, sunt zincate și fixate cu un guler umplut cu spumă. Pentru a ști dacă este modelul potrivit pentru dumneavoastră, vă prezentăm și dimensiunile principale ale acestui frumos model de trambulina : diametrul este de 465 cm (include și stâlpii), înălțimea de la sol este de 70 cm, sarcina maximă este de 150 de kg, numărul de picioare duble este de 4, numărul de arcuri este 90, înălțimea trambulinei fiind de 250 cm.

Care sunt avantajele pe care le oferă o trambulină pentru joacă?

Multe persoane se întreabă dacă trambulina este o metodă folositoare de joacă, cu multe avantaje. Specialiștii susțin faptul că, aceasta are următoarele avantaje importante pentru copii: îmbunătățește echilibrul motor și coordonarea mișcărilor copiilor, sprijină dezvoltarea corectă a copilului și ajută foarte mult la reducerea defectelor posturale.

Nu trebuie neglijat faptul că, joaca la trambulină permite menținerea unei siluete frumoase și arderea caloriilor inutile. Prețul pentru acest produs este de 1703 lei. Produsul este comercializat de către magazinul online Nichiduta.ro, magazin partener pentru site-ul Fungift.ro.

Ce recomandare mai avem pentru dumneavoastră astăzi?

Același magazin online partener Nichiduta.ro, vă mai pune la dispoziție și trambuline mult mai mici ca dimensiune. Sunt recomandate pentru familiile cu un singur copil sau cu copii mai mici.

Trambulina de grădină cu plasa interioară, stâlpi și scară 252 cm (8FT) Neo-Sport NS-08C181 verde

Produsul este recomandat atât pentru fete cât și pentru băieți care au vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani.

Vă rugăm să rețineți faptul că, această trambulina copii are scara din metal inclusă și prezintă 6 stâlpi metalici care sunt securizați cu spumă moale și sunt acoperiți cu un tunel. Plasa interioară se închide cu un fermoar. Intrarea în trambulina în formă de L este închisă cu fermoar și cataramă. Covorul este rezistent, flexibil și rezistă la sarcini foarte mari. Arcurile sunt galvanizate, zincate și sunt fixate cu un guler umplut cu spumă.

Diametrul produsului, cu tot cu stâlpi, este de 252 de cm (8FT), înălțimea de la sol este de 55 cm (pentru covor), numărul de arcuri este de 42 buc, sarcina maximă este de 100 de kg, scara metalică are 2 trepte, înălțimea fiind de 235 cm.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter