Ten curat si fresh dupa antrenament – cum folosim tehnologia in avantajul nostru?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 octombrie 2019, 18:07

Este o adevarata provocare sa ne tinem clasele intense in sala de sport, sa fim productive la job, sa avem grija de casa, sa petrecem timp cu familia, sa nu ne instrainam de prieteni, sa prindem cate un film la cinema sau un spectacol de teatru, si sa… ne mentinem si tenul curat si suplu. In plus, „presiunea“  pe care o pun bloggerii de beauty cu acel ten perfect din mediul online, te face sa iti doresti sa obtii si tu acea piele sanatoasa, cu aspect fresh si fara sa investesti prea mult timp sau buget in tratamente faciale la salon.  FOREO, brandul suedez creator al celor mai celebre dispozitive de tech beauty din lume a lansat un nou produs de ingrijirea tenului –LUNA mini 3 . L-am testat dupa antrenamentele de la sala, pentru a elimina murdaria si transpiratia de pe ten.

30 de secunde pentru un ten curat post-antrenament

De multe ori am patit sa realizez dupa antrenament ca am intarziat la munca sau la o intalnire importanta. Asadar, am dezvoltat o rutina eficienta si rapida post antrenament – dus rapid, curatarea tenului in 30 de secunde si un machiaj simplu, care sa imi evidentieze ochii. Da, ai inteles bine. 30 de secunde pentru a avea tenul curat dupa sala si pregatit pentru machiaj cu peria de curatare faciala FOREO LUNA mini 3  se conecteaza prin Bluetooh la aplicatia FOREO for you.

Functia Glow Boost prin care, cu un simplu click pe un buton, poti obtine o curatare a tenului rapida, de 30 de secunde.

Ten curat si fresh dupa antrenament – cum folosim tehnologia in avantajul nostru?

FOREO LUNA mini 3

Machiaj rapid, care arata impecabil

Orice tip de machiaj se aplica minunat pe tenul exfoliat si curatat – in caz contrar, cand tenul este incarcat de straturile de celule moarte, fondul de ten risca sa se stranga inestetic in lateralele nasului sau in barbie si sa se aseze neuniform pe ten. Portfardul meu din geanta de sala contine putine lucruri – o crema hidratanta lejera, un fond de ten cu acoperire media, un gel pentru sprancene, mascara si un fard de obraz in nuanta piersica. Exact ce trebuie pentru un look proaspat!

Asta pentru ca,  spre deosebire de periile obisnuite de curatare, dispozitivele brandului FOREO sunt foarte blande cu tenul, nu il irita deloc, datorita faptului ca dispozitivele sunt fabricate din silicon ultra-igienic, mai moale decat matasea, si elimina impuritatile si sebumul.

Ten curat si fresh dupa antrenament – cum folosim tehnologia in avantajul nostru?

Perie faciala FOREO LUNA mini 3

 Imposibil sa il pierzi

Alte calitati ale micului, dar fortosului LUNA mini 3

Dispune si de o functie extraordinar de utila, atunci cand, din graba, uiti unde l-ai ratacit. Cu ajutorul functiei Find My Luna iti localizezi dispozitivul in timp real, doar fiind conectata la el prin telefonul tau si Bluetooth si controlat cu ajutorul aplicatiei FOREO for you. E cool, nu?

Recapituland, noua LUNA mini 3 e compacta, iti transforma tenul dintr-unul tern in unul stralucitor in doar 30 de secunde si nu te lasa la greu, atunci cand timpul nu ti-e cel mai de baza aliat! FOREO LUNA mini 3  este disponibil in magazinele Douglas.

(P) Articol realizat in parteneriat cu FOREO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter