Stiluri de vis cu MODIVO

Ultimul update Marți, 09 mai 2023, 10:56

Tendințele globale arată că moda se îndreaptă din nou spre creativitate și impact. Prin urmare, brandurile fac apel la vise, inspirându-se din motive tipice istoriei culturii pop, din ținutele de pe covorul roșu și echilibrează perfect diferite estetici. Rolul principal este jucat întotdeauna de creativitate, care capătă sens doar atunci când este asortată cu personalitatea și natura persoanei care o poartă. Pentru sezonul următor de evenimente, MODIVO a elaborat o imagine de ansamblu a rochiilor la modă, a costumelor elegante și a accesoriilor fenomenale care completează ținutele.

Povești țesute – rochii parcă desprinse din colecția unui maestru croitor, cu croieli spectaculoase, volane, pliuri, neapărat cu elemente suplimentare pentru a sublinia importanța ocaziei. Propunerile MODIVO pentru sezonul primăvară-vară includ rochii la modă, cu croieli unice, gata să confere un stil atipic oricărei ținute de seară, amintind de modelele celor mai luxoase branduri de odinioară. Printre acestea se numără rochia de cocktail tip „little black dress” a brandului scandinav Rotate, cu pliuri izbitoare și o fundă spectaculoasă la spate. Rochia albastră cu o fantă adâncă de la Elisabetta Franchi sau rochia în nuanța de roz pudrat, moale și fluidă de la YAS vor crea, de asemenea, un efect demn de covorul roșu.

Stiluri de vis cu MODIVO

Tăieturi atente – costumele vor fi din nou la putere în stilul de seară. Sunt apreciate pentru modul în care conferă putere și încredere persoanelor care le poartă. Sunt identificate cu un element de stil indispensabil care determină succesul și atestă o personalitate puternică.

Pentru primăvară-vară, MODIVO propune un costum clasic Sisley într-o nuanță crem, cu revere negre fanteziste și pantaloni largi pentru a completa look-ul. Fanii croielilor supradimensionate vor aprecia costumul de culoarea mierii, cu croială lejeră, de la marca daneză YAS, sau sacoul din piele care poate fi purtat ca o jachetă cu un finisaj modern și ajustat, de la Custommade.

Stiluri de vis cu MODIVO

Masculinitate modernă – printre tendințele masculine, este greu să nu remarcăm reapariția stilului à la Old Hollywood, în care chic-ul se îmbină cu accesoriile clasice, iar tendințele moderne fuzionează cu elementele retro. Îmbrăcămintea de seară pentru bărbați este din nou dominată de sacouri ultra-elegante în negru sau bleumarin, cum ar fi sacoul BOSS, care este asortat cu o eșarfă la fel de elegantă în aceeași culoare. Cămășile albe cu gulerul ridicat revin, de asemenea, în vogă, la fel ca și cardiganele demult pierdute, care servesc drept alternative mai casual pentru veste foarte la modă în prezent.

Stiluri de vis cu MODIVO

Accesorii statement – sunt mici, sunt expresive, pot completa perfect orice look, iar mărimea lor contează. Accesoriile au capacitatea să schimbe complet stilul unei ținute. Pentru seara, MODIVO propune colierul strălucitor de la Weekend Max Mara, cu o croială modernă, cerceii lungi și strălucitori Twinset sau cureaua aurie Elisabetta Franchi, care este o combinație de ornament și bijuterie. Genti și pantofii vor fi, de asemenea, o completare excelentă și atemporală a look-urilor de seara. Geanta „clutch bag” cu paiete de la Weekend Max Mara, cu profunzimea sa intensă și strălucitoare, amintește de suprafața unei ape agitate sau ne evocă cele mai frumoase amintiri din perioada discotecilor. Pe de altă parte, geanta tip baguette argintie de la Gianni Chiarini este o secțiune transversală a ultimelor tendințe în materie de modă și un accesoriu esențial, nu doar pentru seara. Giuseppe Zanotti combină, de asemenea, ornamentul și caracterul practic într-o pereche de sandale clasice cu toc, cu o curea pe toată lungimea gleznei, în timp ce Furla oferă o versiune tradițională cu vârf triunghiular într-o nuanță de cafea cu lapte.

Stiluri de vis cu MODIVO

Pentru alte sugestii superbe pentru seri de cocktail, întâlniri importante sau ocazii speciale, vizitează pagina modivo.ro și aplicația MODIVO. Let the good times roll!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter