Știai că poți găti un grătar sănătos fără fum sau ulei ars? Încearcă noua gamă profesională de grătare electrice Weber Q!

Dacă ești adeptul gătitului sănătos fără fum sau grăsimi arse în bucătăria ta, nu ar trebui să-ți lipsească acest gratar electric profesional cu ajutorul căruia pot fi preparate rapid și simplu, cele mai gustoase și sănătoase grătare făcute în casă. Tocmai de aceea, echipa meșterilor sibieni de la PEFOC, îți propune un model profesional de la compania americană Weber, cu care îi poți surpinde pe cei dragi, pregătindu-le o gustare sănătoasă și delicioasă la grill cât ai zice pește… pui, vită sau orice îți poftește inima!

Așadar, iată un concept inovativ de grătare Weber Antracit, dotate cu sistem de control al temperaturii IGrill, care dau tonul unui nou standard pe piața soluțiilor de gătit indoor. În plus, modelele sunt disponibile pe site-ul www.pefoc.ro la prețuri avantajoase și cu transport asigurat indiferent de orașul în care locuiești!

Grătarul electric WEBER Q1400

În cazul în care nu ești fanul grătarelor pe cărbuni, modelul de grătar electric Weber Q1400 îți oferă o serie de beneficii esențiale pentru un proces de gătire corect al alimentelor! Prezintă avantaje atât din punct de vedere al eficienței, cât și al design-ului, fiind prevăzut cu un capac de culoare gri închis ce acționează ca un adevărat magnet și care păstrează aroma originală de grătar!

Grătarul electric WEBER Q1400 Antracit cu suport

Asemănător cu cel descris anterior, acest model este prevăzut cu un suport înalt ce contribuie la o utilizare optimă și confortabilă! Bucură-te de experiența gătitului cu ajutorul grătarului electric Weber Q1400, care dovedește o performanță ridicată, un aspect inovativ și minimalist, precum și siguranță maximă în utilizare – toate acestea, la un preț de achiziție avantajos și transport asigurat.

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit

Fă cunoștință cu varianta mai avansată a modelului Weber Q1400, ce propune mix-ul ideal între aroma originală a grătarului și stilul de viață modern, adaptat zilelor noastre! Reflectorul de căldură din capacul grill-ului, garantează o difuzare uniforma a căldurii pe alimentele gătite pe grătar, contribuind la o preparare în profunzime și corectă a cărnii, legumelor sau fructelor de mare.

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit cu suport

Mulțumită dimensiunilor compacte precum și conceptului de funcționare pe baza curentului electric, modelul Q2400 devine produsul ideal pentru clienții care își doresc să se bucure de un grătar delicios, dar care nu beneficiază de un spațiu extins. Datorită puterii mari, precum și eficienței ridicate, acesta permite o gătire uniformă a alimentelor, păstrând gustul inconfundabil de grătar.

Avantajele și beneficiile grătarelor electrice Weber Q:

  • prezența grill-ului pentru gătit din fontă, porțelanat, cu o curățare facilă și rapidă;
  • grătarele dau dovadă de performanțe maxime, grație capacității mari de încălzire;
  • utilizare confortabilă și transport facil;
  • oferă durabilitate mărită în timp, grație capacului și carcasei din aluminiu;
  • dotarea cu suport și mese laterale, îmbunătățește modul de utilizare al grătarului;
  • aspect inovativ prin linii de design ușor rotunjite, ce exprimă eleganță și stil;
  • grilurile electrice Weber sunt ideale pentru balcon sau terasă;
  • dispune de buton de reglare a temperaturii interioare și sistem de autocurățare a spiralei electrice;
  • structura este confecționată din fibră de sticlă, îmbrăcată în nylon, rezistentă la temperaturi ridicate fără a rugini în timp.

Așadar, dacă ești în căutarea unui grill electric premium, a unui grătar pe gaz sau poate vrei un gratar clasic pe cărbuni la prețuri avantajoase, selecția de grill-uri profesionale disponibile pe site-ul www.pefoc.ro îți oferă opțiuni diverse cu proprietăți inovative. Bucură-te de mâncăruri rafinate care își păstrează aromele delicioase cu ajutorul unui dispozitiv avansat, cu transport asigurat pe întreg teritoriul României, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter