Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasă potrivite

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 august 2021, 16:56

Cele mai multe dintre fetițe sunt fascinate de mirese și, mai ales, de rochiile spectaculoase ale acestora. Prin urmare, se visează încă de mici în aceasta ipostază și își conturează în cap o idee despre cum și-ar dori sa arate rochia lor.

Odată ajunse la maturitate sau chiar în momentul mult aștepta – alegerea rochiei de mireasă – acestea fie sunt fidele modelului visat, fie și-au schimba gusturile și își doresc altceva. Dar varietatea de modele de rochii de mireasă disponibile pe piață poate fi uneori copleșitoare, astfel că miresele au nevoie de ajutor pentru a o alege pe cea potrivită.

Prin urmare, în continuare sunt prezentate câteva sfaturi care pot veni în ajutorul mireselor nehotărâte sau a celor care simt că nu își găsesc o rochie să li se potrivească.

1.  Cercetarea pieței

Dacă mireasa nu este încă hotărâtă despre cum vrea să arate rochia ei de mireasă ar trebui, mai întâi, să înceapă un proces de cercetare și documentare în ceea ce privește modelele, tipurile, croiurile pe care le pot avea rochiile de mireasă. Astfel, aceasta își poate face o idee despre cum arată, de fapt, rochia de mireasă favorită. În funcție de modelele preferate, mireasa poate observa care sunt punctele comune ale acestora care o atrag cel mai mult și pe care, conștient sau nu, și le dorește să le aibă și propria rochie de mireasă.

2. Stabilirea bugetului

Această etapă nu este una dintre preferatele mireselor, însă este extrem de importantă, având un rol bine stabilit în acest proces de alegere a rochiei de mireasă potrivite. În plus, cheltuielile cu organizarea nunții nu sunt nici ele de ignorat, astfel că un buget bine stabilit va scuti mirii de mult stres.

3. Care este tema nunții?

Rochia de mireasă ar trebui aleasă în funcție de tema nunții, acest lucru făcând și alegerea mai ușoară. Astfel că dacă tema nunții este una tradițională, modernă sau vintage ori chiar în aer liber, aceasta mai restrânge puțin aria de căutare.

4. Modelul ales în funcție de siluetă

Pe lângă tema nunții, rochia de mireasă trebuie să fie adaptată atât stilului miresei, cât și formei corpului ei. De exemplu, o rochie de prințesă, voluminoasă, nu se potrivește unei femei mignone, în schimb o rochie cu croi în formă de A se potrivește oricărei siluete, fiind totodată atât modernă, cât și tradițională.

5. La început, să probeze mai multe rochii

Dacă nu s-a hotărât cum să arate rochia de mireasă ideală, viitoarea mireasă poate începe prin a proba mai multe modele de rochii, cu croieli și de tipuri diferite, pentru a observa care dintre acestea îi vine cel mai bine. De asemenea, aceasta poate alege să și combine părțile preferate de la mai multe rochii.

În concluzie, miresele au o mulțime de variante din care pot alege, important este însă să primească și un suport, consiliere, din partea unui specialist. În acest caz, Eleganța Miresei este o locație potrivită pentru alegerea modelului ideal de rochie de mireasă, mai ales că prețurile și calitatea sunt cuvintele de ordine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter