(P) Vopsea de păr fără amoniac sau vopsea de păr permanentă?

De unica, pe

Există mai multe caracteristicile pentru care alegem o vopsea de păr. Pe lângă strălucire, suplețe și rezultatul final, un alt aspect important pentru care optăm pentru o variantă sau alta este și cât va dura acestă culoare.  Uneori ne dorim să facem doar o încercare și, atunci, interesul nostru este ca această culoare să se ducă mai repede. Alteori ne dorim  ca rezultatul obținut să aibă o durată cât mai mare.

O vopsea de păr fără amoniac este varianta ideală atunci când vă doriți o vopsea de păr semi-permanentă, cu care să obțineți o nuanță de păr care să dureze maximum două luni ( 5-10 spălări). Avantajele folosirii acestui tip de colorare a părului sunt numeroase.

Printre efectele pozitive ale folosirii vopselei de păr fără amoniac amintim:

  • firul de păr este protejat mai bine, structura sa nemaifiind afectată în profunzime de acțiunea amoniacului.
  • datorită prezenței a numeroase ingrediente și extracte naturale, precum minerale, vitamine, ceară, proteine, keratină, uleiuri, vopseaua de păr fără amoniac acționează ca o mască asupra firului de păr, hrănindu-l și întărindu-l de la rădăcină până la vărf
  • reduce riscul de cădere a părului
  • conferă podoabei capilare suplețe și o strălucire specială
  • culorile disponibile la ora actuală sunt variate și eficiente
  • nu irită scalpul, ochii sau mucoasele nazale.

O vopsea de păr permanentă este potrivită în cazurile în care vă doriți o culoare mai specială, care să dureze cât mai mult timp.

Avantajele vopselei permanente de păr, în comparație cu o vopsea fără amoniac sunt binecunoscute. Printre acestea vom enumera:

  • sunt variantele cele mai eficiente pentru obținerea și păstrarea îndelungată a unei nuanțe de păr
  • varietatea mult mai mare de nuanțe existente
  • puterea mult mai mare de acoperire a firelor albe ( 100%) și de modificare a nuanței naturale a firului de păr (5 tonuri mai deschise sau mai închise)
  • culorile își vor păstra mult mai mult timp intensitatea și strălucirea
  • conferă părului o textură plăcută și mătăsoasă.

Așadar, în funcție de preferințe și de cât de des alegeți să vă schimbați culoarea părului, puteți opta pentru una dintre variantele de vopsele de păr menționate anterior. Fiecare dintre aceste două variante are avantajele ei și vă poate aduce rezultatele pe care vi le doriți.

Ținând cont de faptul că găsirea unei nuanțe a părului trebuie să fie cât mai adaptată  tenului, culorii ochilor, vârstei, temperamentului și fanteziei personale, opțiunea pentru oricare dintre variante oferă la ora actuală o multitudine de posibilități.

Însă nu trebuie să uitați niciodată că în alegerea unor produse de vopsire a părului cel mai important criteriu este calitatea dovedită a produsului. Pentru a fi mereu sigure că rezultatele vor fi cele așteptate, optați pentru produse de vopsire din gamele profesionale. Doar ele vă pot ajuta să aveți mereu o nuanță și o textură cât mai naturală a părului.

Sănătatea părului și siguranța vopsirii sunt cel mai bine garantate de vopsele profesionale  oferite de magazinul online – Esteto.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter