(P) Unicul laser capabil să scoată firul de păr la suprafață chiar în timpul ședinței de epilare, disponibil în Centrele Ideal, centre specializate exclusiv în epilarea laser

Epilarea laser prezintă avantajul de a elimina firele de păr nedorite și disconfortul creat de metodele de epilare clasice, lăsând o piele fină la atingere. 

Laserul diodă, spre deosebire de alte dispozitive de epilare definitivă precum IPL, elimină rădăcinile firelor de păr și inhibă creșterea viitoare a părului.

Cu 124 de locații în prezent, în toată Europa, Centrele IDEAL au integrat în România profesionalismul și Eficiența Epilării cu LASER prin intermediul celor 3 centre situate în București și în curând – Centrele Ideal în Cluj. Destinate atât femeilor cât și bărbaților, procedurile efectuate în cadrul Centrelor IDEAL reduc considerabil pilozitatea, vindecând totodată anumite afecțiuni ale pielii precum foliculita – afecțiune a foliculilor piloși cauzată de bacterii, infecții sau de metode anterioare de smulgere a firelor de păr (epilatul cu ceară sau epilator). 

La Centrele IDEAL, procedura de epilare este una simplă, nedureroasă și eficientă, realizată în doar 5 ședințe, datorită tehnologiei laser de ultimă generație cu undă diodă de 6000W. Acesta este unicul laser capabil să scoată firul de păr la suprafață chiar în timpul ședinței și este conceput pentru toate cele 6 fototipuri de piele. 

Durata ședințelor diferă în funcție de zonele tratate. O ședință poate dura între 10 minute pentru o zonă facială sau corporală de mici dimensiuni și până la maxim 2 ore, în funcție de zonele alese pentru tratament împreună cu specialistul laser.

După realizarea tratamentului complet de 5 ședințe, sedințe ce se realizează din 2 în 2 luni pentru zonele corporale și din 30 în 30 zile pentru zonele faciale, pacientul/pacienta va intra în perioada de întreținere ce se realizează la un interval cuprins între 7 și 12 luni de la ultima ședință realizată din tratamentul complet, interval ce poate varia de la persoană la persoană.

Pe parcursul tratamentului, mai exact începând cu prima ședință realizată, se observă eficiența epilării laser și diminuarea vizibilă a creșterii firelor de păr pe corp. Acestea se răresc și se subțiază pe toata durata tratamentului până la dispariția vizuală a pilozității. Eficiența epilării laser este influențată de fototipul pielii, culoarea firului de păr și grosimea acestuia, metodele de epilare folosite anterior, intervalul de efectuare a celor 5 ședințe laser sau alte afecțiuni medicale.  

Echipamentele laser de ultimă generație ce realizează epilarea laser în Centrele Ideal garantează diminuarea considerabilă a firelor de păr. În Centrele Ideal epilarea laser este realizată exclusiv de specialiști laser cu experiență, ce au beneficiat de formare profesională din partea formatorilor specializați în epilare laser și echipamente de epilare laser din Spania.

Ai posibilitatea să te programezi la o ședință de test gratuită la oricare dintre cele 3 CENTRE IDEAL din București, astfel încât să vezi cu proprii ochi eficiența epilării laser. 

 

Centrele IDEAL – Zona Marriott

Calea 13 Septembrie, Nr. 55-57

Tel.: 031 425 72 25

Mob.: 0739 283 883

 

Centrele IDEAL – One Herăstrău Plaza

str. Zagazului, nr. 21-25

Mob.: 0739 283 882

 

Centrele IDEAL – Central Stefan cel Mare

Strada Vasile Lascăr 216-218

Mob.: 0739 283 884

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter