(P) Un telefon personalizat, moft sau necesitate?

De Unica.ro, pe

Există moduri prin care poți deveni popular fără să-ți irosești economiile de-o viaţă. O foarte bună modalitate este cea de a investi în personalizarea telefonului. Complicat? Un astfel de centru operează cei de la Etuo, o companie românească, specializată în sectorul de personalizare al accesoriilor pentru telefon. Tot ce trebuie să faci este să accesezi magazinul online etuo.ro, îți alegi husa potrivită, încarci poza dorită, modelul sau textul, urmând ca la final să obții o husă unică, exact așa, ca tine.

Dar de ce să-ți personalizezi telefonul?

Pentru a-ți distinge telefonul cu ușurință

Dacă în familie sau în cercul tău de prieteni sunt mai multe persoane cu același model de telefon, cu siguranță ți s-a întâmplat cel puțin o dată să confunzi telefonul. Să-i adaugi un sticker oarecare sau o husă ca toate celelalte pentru a face mai ușor diferența, este și mai rău. În plus, cu o husă personalizată este mai ușor să-ți scoți telefonul în evidență.

Pentru plusul de siguranță

Cu o husă custom nu beneficiezi doar de un simplu design unicat, ci și de o protecție imbatabilă care-ți va apăra telefonul de micile incidente neprevăzute.

(P) Un telefon personalizat, moft sau necesitate?

Pentru că nu este deloc complicat

Alegerea unui nou telefon iți poate da bătăi de cap, mai ales dacă nu ai o vastă experiență si nu știi exact ce să alegi. Însă cu personalizarea actualului telefon nici nu trebuie să-ti bați capul! Tot ce trebuie să faci este să apelezi la un centru specializat care-ți poate oferi zeci de posibilități de personalizare husa telefon.

Pentru că nu este deloc costisitor

Personalizarea huselor este un proces extrem de rapid și accesibil, astfel încât costurile te vor ajunge de zeci sau chiar sute de ori sub implicațiile pe care le necesită un nou smartphone. În plus, de ce să-ți înlocuiești telefonul doar pentru ochii lumii, când ești deja mulțumit de ceea ce deții?

(P) Un telefon personalizat, moft sau necesitate?

Concluzii

Dacă pană acum simțeam o deosebită plăcere în a imita o persoană întru totul, de la stilul vestimentar, până la accesorii sau pasiuni, astăzi accentul se pune pe unicitate. Cu cât „capra ta” e mai frumoasă și mai “grasă” decât cea a vecinului, cu atât te vei simți mai bine. Astfel că, deși poate nu ai o pasiune aparte față de un anumit tip de telefon sau nu ai preocupări la care un smartphone de ultimă generație să-ți fie de folos, știi că vei fi în trend și că vei deveni extrem de popular chiar dacă nu vei investi în ultimele lansări.

Adevărul este că nu trebuie să investești excesiv în achiziția unui smartphone doar de dragul de a ieși în evidență. Nu vei resimți adevăratul său potențial. Ba mai mult, riști să aloci implicații financiare mult prea mari pe un dispozitiv cu care nu vei rezona 100% și care nu te vă avantaja în totalitate.

Da, noile tendințe de pe piaţă iți permit inclusiv ca, pe lângă hainele personalizate, să-ți reîmprospătezi telefonul cu un design care te reprezintă în proporție de 100%. Iar ca să fii în trend în acest mod, n-ai nevoie decât de huse smartphone personalizate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter