(P) Top 5 aplicații utile pe care să le ai în telefon

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iulie 2020, 12:14

Telefonul mobil a devenit un accesoriu indispensabil în zilele noastre, indiferent dacă îl folosim pentru a ține legătura cu cei dragi, pentru a comanda mâncare la domiciliu sau pentru a chema rapid un taxi. De aceea, aplicațiile pe care le instalăm în telefon ne ajută să ne simplificăm existența, cu un minimum de efort.

În articolul de mai jos îți prezentăm o serie de aplicații utile care se adresează publicului larg, lăsând deoparte exemple cunoscute precum YouTube sau Facebook, care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Iată care sunt acestea!

Whatsapp

(P) Top 5 aplicații utile pe care să le ai în telefon

Una dintre aplicațiile utile care își merită locul în acest clasament este Whatsapp, o aplicație gratuită de instant messaging. Cu ajutorul Whatsapp, poți să comunici rapid cu oricine, din orice colț al lumii, având nevoie doar de conexiune mobilă de date sau WiFi.

Whatsapp este una dintre cele mai folosite aplicații din lume, care îți permite să comunici prin mesaje text, de voce sau apeluri video. Mai mult, te ajută să trimiți poze sau locații, fiind una dintre cele mai sigure aplicații din Google Play sau Apple Store. Dacă ai nevoie de Whatsapp în timpul orelor de muncă, poți folosi și aplicația pentru desktop, având acces permanent la comunicare cu cei din jurul tău.

Food Panda

(P) Top 5 aplicații utile pe care să le ai în telefon

Ți-ai invitat prietenii la tine acasă pentru un maraton de filme? Vei avea nevoie de o aplicație de livrat mâncare, cea mai eficientă metodă de a primi meniurile preferate direct la domiciliu. Printre cele mai populare aplicații de livrat mâncare se numără și FoodPanda.ro, unde găsești reunite restaurantele tale preferate, indiferent dacă locuiești în București, Brașov, Cluj sau Pitești.

Aplicația este disponibilă atât pe Iphone cât și pe Android, așa că este foarte simplu să comanzi mâncare online de la cele mai cunoscute restaurante din zona ta.

Duolingo

(P) Top 5 aplicații utile pe care să le ai în telefon

O altă aplicație cunoscută pentru mobil este Duolingo, care te ajută să exersezi și chiar să înveți o limbă străină. Poți să începi de la partea simplă, de citit, până la scris și ascultat, astfel încât să înveți cuvinte și expresii noi, în timp ce te joci.

Această aplicație populară este apreciată pentru modul în care ajută la alungarea stresului, din moment ce nu ești nevoit să înveți engleză, franceză  sau rusă, faci acest lucru de plăcere. Pentru a rămâne cu informații noi din limba în care exersezi, aplicația Duolingo îți pune la dispoziție chestionare utile, lecții interesante și cel mai important, este gratuită!

Booking

(P) Top 5 aplicații utile pe care să le ai în telefon

Pentru că de-abia aștepți următorul concediu, Booking este aplicația pe care nu trebuie s-o ratezi. Acest serviciu este esențial pentru toți cei care vor să se cazeze la hotel atunci când pleacă în vacanță, plătind un preț mai mic decât cel solicitat la recepție. Booking este popular și în România, în special în orașele mari și în stațiuni, făcându-se remarcat prin ușurința procedurii de rezervare. În plus, ce poate fi mai relaxant decât să ajungi la destinație și să ai totul asigurat?

Mobile banking

(P) Top 5 aplicații utile pe care să le ai în telefon

Aplicațiile de mobile banking sunt servicii prin intermediul cărora ai ocazia să-ți gestionezi corect toate conturile bancare. Cum? Prin simpla utilizare a telefonului mobil, conectat la o rețea de internet. Cele mai cunoscute bănci din țară îți oferă servicii dedicate de tip mobile banking, prin aplicații pentru Android, Iphone sau Windows Phone. Logarea se realizează cu sau fără token, printr-o parolă și un nume de utilizator, pentru a-ti verifica soldul și a face tranzacții mult mai ușor.

Folosește cele mai utile aplicații pentru telefonul mobil, indiferent dacă vrei să te bucuri de o masă bună, să înveți să economisești sau să ții legătura cu cei dragi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter