(P) Top 4 accesorii pe care le poți purta cu orice tip de ținută

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 20 decembrie 2020, 22:25

Modul în care arăți este influențat de postură, hainele pe care le porți, de starea de spirit, dar și de accesorii. O ținută impecabilă mereu presupune să investești timp și pricepere în lookurile zilnice, nu doar în cele de ocazie. Pentru că sunt importante pentru modul în care arăți și te simți, ți-am pregătit o listă de 4 accesorii care transcend timpul și stilurile și pe care le vei putea combina cu multe ținute, în multiple contexte. Iată care sunt acestea:

Ceasurile 

De departe cele mai utile, dar și cele mai bine văzute accesorii, sunt ceasurile. Ele au dublu rol – utilitar și estetic și te ajută să completezi subtil, dar, decisiv, un look. De exemplu, pentru o ținută office, vei alege unul cu o brățară metalică, în timp ce pentru o ieșire în oraș ar putea să meargă același ceas, asortat, însă, cu o brățară din aceeași culoare. De exemplu, brandul Citizen are o mulțime de modele pentru toate ocaziile.

Brățările

O femeie modernă, cu hobby-uri și cu pasiuni, știe că un look de efect este, de multe ori, unul simplu, dar asortat. Fie că porți fustă, pantaloni tip creion sau jeans, vei putea asorta una sau mai multe brățări. Nu exagera, totuși, cu numărul lor, dar nici nu le purta zilnic. În afară de faptul că ar putea să „prindă“ o mulțime de bacterii dacă nu le cureți constant, aspectul tău poate să arate dezorganizat. Cele mai potrivite, în orice situație, sunt cele metalice – aurii și argintii.

Geantă cross-body

Geanta este accesoriul fără de care nicio femeie nu pleacă de acasă. La birou, în oraș cu prietenele, la un party, la cumpărături ușoare, la film, în vizită la părinți sau prieteni sau, pur și simplu, la o plimbare prin parc. Toate acestea sunt locuri unde vei putea să te bucuri de beneficiile unei genți cross-body. Cu dimensiuni reduse, dar destul de încăpătoare pentru toate obiectele de care ai nevoie într-o zi, aceasta va trece cu brio testul celei mai iubite genți. 

O vei putea purta cu o rochie vaporoasă de vară, dar și cu paltonul de iarnă și, cel mai probabil, va arăta la fel de bine. 

Ochelarii

Dacă sunt de vedere, îi porți mai întâi pentru a putea să te descurci în orice mediu te-ai afla. Dar, chiar și atunci vei dori să ai niște rame care să ți se potrivească. Atunci când îi alegi, gândește-te, mai întâi, la material, dar și la o culoare care să meargă la diverse ținute. Apoi, ia în calcul designul și modul în care îți încadrează fața. Cei cu forme ascuțite sau din contră, prea rotunjite, vor arăta bine în câteva situații, dar nu în majoritatea. Gândește-te că îi vei purta peste tot.

Dacă sunt de soare, ai o libertate mai mare. În primul rând, alege unii care aibă protecție împotriva razelor solare și să fie polarizați. Cu toate acestea, ochelarii de soare se vor potrivi în foarte multe situații, deci vei arăta fabulos cu ei pe pârtie, la plajă sau prin parc.

În general, pentru a avea un look reușit, îmbracă-te și accesorizează natural, și adaugă un singur element care să iasă în evidență, cum ar fi accesoriul preferat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter