(P) Top 3 aparate din saloanele de înfrumuseţare pe care le poţi utiliza şi acasă

De unica, pe

Ţi s-a întâmplat vreodată să fii atât de încântată de serviciile unui salon, încât să îţi doreşti anumite aparate doar pentru tine? Pentru că nu ai timp să ajungi mereu la salon, află că nu doar în interiorul lui te poţi bucura de liniştea şi relaxarea de care ai atâta nevoie.

Cu ajutorul unor aparate profesionale, îţi poţi crea propriul salon acasă, fără a mai fi nevoie de programări sau costuri suplimentare. Am pregătit pentru tine top 3 aparate din saloanele de înfrumuseţare, pe care le poţi utiliza şi acasă, pentru a beneficia de un plus de confort. Iată care sunt acestea!

Un fotoliu de masaj din gama produselor profesionale

Dacă abia aşteptai să mergi la salon pentru a beneficia de cel mai bun masaj de relaxare, un fotoliu de masaj din gama produselor profesionale va înlocui chiar şi mâinile dibace ale unui terapeut. Acesta poate fi utilizat şi acasă, fiind special conceput pentru spaţii reduse, oferind încăperii un design atractiv.

Dacă optezi pentru scaune cu masaj de la www.komoder.ro, acestea îţi vor aduce beneficii reale asupra sănătăţii. Scaunul cu masaj îţi va corecta poziţia corpului, oferindu-ţi şansa de a te relaxa, în timp ce asculţi muzica preferată. Totodată, dacă te confrunți cu dureri musculare, acesta îţi va permite să aplici masajul doar pe anumite grupe de muşchi, fără să pună presiune pe zonele sănătoase.

În timp ce foloseşti scaunul pentru masaj, contribui şi la înlăturarea stresului. Ce ţi-ai putea dori mai mult decât să te relaxezi în propria casă, după o zi grea de muncă? Foloseşte fotoliul de masaj ori de câte ori te simţi stresată sau vrei să scapi de dureri lombare sau cervicale. Fiindcă aceste aparate profesionale oferă servicii complete de masaj, efectele vor fi vizibile încă de la prima lor utilizare!

Epilare definitivă cu ajutorul unui aparat IPL

Dacă doreşti să scapi definitiv de părul nedorit fără a merge la salon, avem soluţia ideală pentru tine! Poţi folosi un aparat IPL profesional, în confortul propriului cămin. Variantele sunt numeroase, de aceea este indicat să consulţi un medic dermatolog, pentru a face cea mai bună alegere.

Atunci când decizi să apelezi la epilarea prin IPL (lumină intens pulsată), trebuie să ştii că rezultatele depind atât de culoarea pielii, cât şi de grosimea firului de păr. În funcţie de aceste particularităţi, vei avea nevoie de mai multe sau mai puţine şedinţe, luând în calcul şi intensitatea la care se va utiliza lumina.

După ce ai testat produsul timp de câteva zile, poţi începe să îl foloseşti, în mod regulat. Cele mai multe modele asigură o reducere a pilozităţii după numai 3-4 şedinţe, efectuate la interval de două săptămâni.

Dacă ai pielea sensibilă, poţi seta intensitatea aparatului IPL, în funcţie de gradul de toleranţă. Astfel, te vei bucura de servicii de epilare corporală completă la tine acasă, cu rezultate bune şi fără durere!

Un aparat pentru tratamentul tenului acasă

Unul dintre principalele motive pentru care mergi la salon este tratamentul pentru ten. Dacă vrei să scapi de grija programărilor la cosmetică, cumpără un aparat pentru tratamentul tenului, pe care să îl foloseşti în confortul de acasă.

Astfel, cu ajutorul aparatelor care curăţă tenul în profunzime, îl exfoliază delicat şi îl hidratează, poţi avea un salon de înfrumuseţare la dispoziție în fiecare zi! Cele mai multe aparate vin însoţite de accesorii, care îţi lasă pielea curată şi strălucitoare.

Aparatele pentru tratamentul tenului pot fi folosite împreună cu diverse creme şi uleiuri, în funcţie de dorinţele tale şi de nevoile tenului. Cel puţin o dată pe săptămână, profită de o scurtă sesiune de răsfăţ la tine acasă, pentru a beneficia de o piele de invidiat!

Cu ajutorul acestor aparate profesionale, regăsite şi în saloanele de înfrumuseţare, poţi beneficia de rezultate uimitoare, la tine acasă! Fie că te încântă un scaun pentru masaj, un epilator cu IPL sau un aparat pentru tratamentul tenului, bucură-te de seri relaxante, pline de răsfăţ, la tine acasă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter