(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

De unica, pe Ultimul update Vineri, 14 decembrie 2018, 16:01

Fie ca ești o fashionistă declarată sau urmărești trendurile în materie de modă doar ocazional, tendințele sezonului toamnă-iarnă 2018 te vor inspira, cu siguranță. Acestea sunt atât pe placul persoanelor care adoptă ținute feminine, pentru care tocurile și hainele elegante sunt un must have în garderobă, cât și pentru domnișoarele care preferă stilul casual.

Indiferent în ce categorie te încadrezi, în mod clar știi deja că printre cele mai versatile piese vestimentare se numără rochiile. Rochii de zi cu mânecă lungă, rochii de seară cu umerii goi, lungi sau scurte, creațiile gândite cu atenție de designeri se află mereu în topul trendurilor.

Află care sunt cele 10 modele de rochii care fac furori în modă sezonul acesta!

1.Rochiile smart casual

(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

Piesele de acest tip sunt extrem de versatile și pot fi purtate în cele mai creative feluri. De exemplu, dacă ai în dulap doar trei rochii de zi casual, poți compune ținute diferite, adăugând accesoriile corespunzătoare.

Având o lungime medie, până deasupra genunchilor, pot fi purtate atât cu tocuri, cât și fără. De aceea, o rochie de acest gen poate fi purtată la birou, alături de o pereche de pantofi stil Oxford și un sacou smart casual, iar apoi poți transforma întreaga ținută într-una de seara, cu un colier potrivit, niște pantofi stiletto și o geantă plic.

Dacă te simți inspirată, descopera rochiile de zi de la Inpuff și alege-ți preferatele. Cu certitudine, vei găsi cel puțin un model care te va cuceri!

2. Rochiile cu franjuri

(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

Chiar dacă nu pot fi purtate în orice context, aceste rochii sunt cu adevărat speciale și perfecte pentru o petrecere glamour sau o aniversare. Promovate în acest sezon de branduri renumite, precum Dolce & Gabbana, rochiile franjurate se potrivesc de minune cu o coafură simplă, dar elegantă și accesorii glam.

3. Rochiile-sacou

(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

Potrivite unei femei de afaceri care adoră stilul business elegant, dar nu numai, acest tip de rochii au revenit în trenduri și sunt des întâlnite pe podium. Cu texturi și materiale diferite, de la satin și tweed până la piele naturală sau ecologică, rochia tip sacou poate fi purtată atât la un eveniment important, cât și la o petrecere, accesorizată cu o geantă cool și cercei de tip creole.

4. Rochiile în nuanțe de galben safir

(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

O culoare ce se află în topul tendințelor în acest sezon, galbenul safir se distinge în orice moment, ajutându-te să ai o apariție de vis.

Case de modă ca Balenciaga sau Versace o folosesc în prezent pentru a da o nouă strălucire unor printuri clasice, precum carourile sau imprimeul floral.

Așadar, dacă ți se potrivește această nuanță, adaugă în garderobă o rochie cu elemente galben safir.

5. Rochiile cu animal print

(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

Fiecare sezon o confirmă: printul animal rămâne în permanență proaspăt, fiind abordat și prezentat de cele mai faimoase case de modă, printre care și Calvin Klein. Sezonul acesta, chiar Victoria Beckham a apărut purtând print de leopard, iar Tom Ford a dus conceptul la nivelul următor, combinând mai multe tipuri de animal print într-o singură ținută spectaculoasă.

Așadar, dacă ești o tipă îndrăzneață căreia îi place să atragă toate privirile, o rochie cu print de zebră, leopard sau șarpe nu trebuie să lipsească din dulapul tău!

6. Rochiile croșetate

(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

Clasicul pulover oversized din lână sau alte material groase a fost transformat de designeri într-o rochie comodă, perfectă pentru sezonul rece. Cu guler înalt, cu o formă nu foarte puternic definită, aceste piese pot fi tratate ca rochii de zi lungi, pe care le poți purta în timpul liber sau la birou, însă poți obține și o tentă glam, atunci când accesorizezi cu cercei sclipitori sau încălțăminte cu toc.

7. Rochiile argintii

(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

Argintiul se numără printre nuanțele preferate sezonul acesta de către Giorgio Armani, Alexander Wang și Louis Vuitton. O rochie argintie poate reprezenta piesa-cheie a garderobei tale, fiind ideală pentru sezonul de iarnă. Poți urma exemplul designerilor și o poți purta cu accesorii negre și coafuri simple, pentru a o pune în valoare.

8. Rochiile cu umeri supradimensionați

(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

Un trend proaspăt și cool în materie de rochii este și supradimensionarea umerilor, inspirată din moda anilor ‘80. Acest fel de rochie ți se potrivește de minune dacă ești o tipă înaltă, cu siluetă androgină, dar și dacă vrei să echilibrezi proporțiile corpului și să obții un look original.

9. Rochiile în tonuri de oranj

Culoare specifică de toamnă, oranjul stă la baza unora dintre creațiile Moschino și Prada din acest sezon. Poartă o rochie în nuanțe calde, pe care o poți completa cu accesorii negre sau albe. Vei obține o ținută fresh, dar totodată clasică.

10. Rochiile cu detalii din blană

(P) Top 10 modele de rochii care fac furori in acest sezon

Ultimele, dar în niciun caz cele din urmă, rochiile cu inserții de blană sunt un trend extrem de actual. Fie că blana este poziționată pe tivul mânecilor sau pe guler, o astfel de rochie te va scoate din tipare și vei fi pregătită pentru sezonul rece.

Acestea fiind spuse, iată cele mai proaspete trenduri în materie de rochii. Alege-ți modelele preferate și ține întotdeauna cont de trei factori: o rochie trebuie să te reprezinte, să îți avantajeze corpul și să îți ofere confortul de care ai nevoie!

Sursa:https://www.inpuff.ro/images/largeimages/palton-gri-pretty-girl-cu-blana-atasata-pe-umar-1543501530-4.jpg

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter