(P) TIPURI DE ȚINUTE PENTRU CLUBURI

De unica, pe
CUM ATRAGI PRIVIRILE ASUPRA TA

Cluburile de noapte sunt locurile ideale unde poți să dansezi și să te distrezi. Nu sunt reguli stricte privind ținutele potrivite pentru un astfel de local, dar există un cod vestimentar general acceptat. Iată ghidul de care orice femei are nevoie dacă vrea să atragă privirile, fie că merge într-un bar RnB sau o discotecă `70s.

CODUL VESTIMENTAR PENTRU UN CLUB DE NOAPTE

Dacă încă nu te-ai decis ce vei purta în noaptea asta la club, să știi că secretul este să găsești o ținută care să-ți ofere echilibrul perfect între eleganță și confort. Poți alege o fustă bodycon, jeanși și un top fancy sau o salopetă – cum spuneam, nu există reguli drastice când vine vorba de îmbrăcăminte adecvată pentru un club de noapte. Cu toate acestea, este recomandat să eviți snickerșii uzați sau tricourile învechite. Optează pentru ținutele de seară care merită afișate într-un local.

ȚINUTE PENTRU UN CLUB DE NOAPTE

Indiferent dacă urmează să mergi într-un club de noapte grunge sau unul elegant, cu siguranță îți dorești să vezi câteva capete întoarse după tine. Poți obține acest efect purtând o bluză subțire care se potrivește perfect cu pantaloni palazzo sau cu o fustă mini, dar și cu o ținută casual cu un top crop, pantaloni și cizme super. În caz că vei petrece noaptea într-un loc fantezist, alege o rochie bodycon sau o salopetă și tocuri înalte. Fii gata să dansezi întreaga noapte și să ții piept tuturor privirilor care te vor urmări cu interes.

CĂMAȘA CU BUTONI

Inspiră-te din aspectul office chic și poartă în club o cămașă cu butoni. Fie că îi vei fixa sau nu, butonii sunt un condiment inspirat pentru ținuta ta, oriunde te-ai afla. Ca să fii pregătită în caz că te încălzești, poartă pe sub cămașă o piesă/un top cu barete. Acest gen de ținută merge excelent cu o pereche de jeanși cu aspect lustruit. Adoptă eleganța atemporală și fă-te remarcată în orice club!

JEANS SAU PANTALONI

Nu trebuie să porți mereu rochie într-un club de noapte, jeanșii sau pantalonii sunt, la rândul lor, o alegere fantastică. Ești pregătită să faci o declarație de ingeniozitate și originalitate? Îmbracă-te în pantaloni cu paiete strălucitoare – shiny chic și confortabil, combinația ideală pentru ca tu să poți dansa și străluci în voie toată noaptea!

ÎNCĂLȚĂMINTEA

Când vine vorba despre încălțămintea pe care o poți purta când ieși într-un club de noapte, există câteva reguli de care poți ține cont. Tocurile și cizmele sunt alegeri bune fiindcă le poți armoniza cu o multitudine de ținute. Ca să ieși în evidență, optează pentru culori sălbatice și stiluri non-conformiste. Dacă vrei să dansezi toată noaptea, optează pentru platformele chunky sau snickerși simpli și curați. În ultima variantă, mergi pe un design elegant, nu sport. În concluzie, nu poți greși nicicând cu o pereche de stilettos sau cu pantofii clasici, dar asigură-te că te simți confortabil în ei. Altfel, te vei alege cu blistere care îți vor strica toată seara.

ACCESORII PENTRU CLUBURI

Dacă nu vrei să te incomodeze o poșetă voluminoasă, poartă o borsetă sau o geantă cu curea de umăr. Ambele îți vor permite să ai mâinile libere și obiectele personale în siguranță. Agrafele cu mesaje îndrăznețe te vor scoate din anonimat în timp ce dansezi, la fel și colierele sau cerceii extravaganți. Nu te teme să combini accesoriile, dar nu exagera, și vei arăta de milioane sub luminile clubului!

CE SE POARTĂ IARNA ÎNTR-UN CLUB

Când vrei să mergi la dans iarna, cel mai bine e să te îmbraci în straturi. Poartă o geacă sau un palton care să îți țină de cald pe drumul spre club și pe dedesubt ceva lejer. O bralette (bustieră) și pantaloni palazzo sau o rochie slinky sunt alegeri bune, la fel salopeta cu mânecă lungă sau ținutele provocatoare în două piese. Lasă-ți haina de exterior la vestiar, ca să nu ai grija ei cât timp stai în club.

CE SE POARTĂ VARA ÎNTR-UN CLUB

Pe perioada sezonului cald, mergi îmbrăcată într-o pereche drăguță de pantaloni scurți și o bustieră sau poartă o rochie bodycon cu pantofi cu toc. Dacă vrei să atragi privirile și să faci o declarație de originalitate, de ce să nu porți o pereche de pantaloni subțiri evazați și un top crop într-o culoare pastelată? Fii încrezătoare în tine însăți și testează ținute noi! Rămâi în centrul scenei și prinde din zbor complimentele!

CONCLUZII – CE SE POARTĂ ÎNTR-UN CLUB

Alege pantofi ușori în care poți dansa în voie, fără să faci blistere și să suferi la fiecare pas. Nu te teme să experimentezi culori inedite sau să alegi stilul sălbatic. Accesoriile sunt modalitatea cea mai simplă de a condimenta ținuta perfectă pentru o noapte în club. Păstreză-ți obiectele de preț asupra ta, într-o borsetă sau o posetă ușor de purtat. Dacă e frig afară, optează pentru îmbrăcămintea în straturi, ca să te simți bine indiferent cât de mult se încinge atmosfera înăuntru.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter