(P) Tipuri de sacouri care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

De Unica.ro, pe

Niciodată o femeie nu are suficiente haine în garderobă, chiar dacă numărul acestora este uneori, impresionant. Există piese vestimentare care pur și simplu nu au voie să îți lipsească, pentru că reușești, cu ajutorul lor, să îți creezi o ținută perfectă, de fiecare dată. Printre acestea se află și unele modele de sacouri damă, pe care ți le prezentăm, pe scurt, în rândurile de mai jos. 

Modelul clasic

Cu siguranță, sacoul clasic nu se va demoda niciodată, așa că este obligatoriu să ai un astfel de model în dressing. Și, din fericire, vei reuși de fiecare dată să obții o ținută dacă nu măcar spectaculoasă, una corectă în orice caz. Se potrivește de minune stilului office, mai ales când îl folosești alături de niște pantaloni eleganți, cămașă și pantofi cu toc. Preferi stilul casual? Nicio problemă, pentru că tot sacoul clasic te scoate din încurcătură, împreună cu o pereche de pantofi sport, un tricou haios și niște blugi. 

Chiar dacă nu crezi, obții o ținută plăcută ochiului atunci când îl combini cu o rochie sau o fustă scurtă. Cât despre culorile pe care le poți alege, cu unul negru ești mereu la modă, dar noi îți sugerăm să fii și puțin mai îndrăzneață și mergi și pentru nuanțe pale – bleu, roz, gri, pentru a obține ținute speciale.  

Oversized? Da, vă rog!

La prima vedere, pare un model de sacou care pare de preferat atunci când iubești stilul office. Da, așa este, dar în același timp, cu ajutorul lui poți să obții ușor un look nonconformist, care te va face să ieși ușor în evidență. O pereche de blugi cu talie înaltă, o bustieră – dacă e din dantelă cu atât mai bine, niște pantofi sport sau platforme și gata, ai reușit. 

Imprimeurile, mereu în tendințe

Multe femei adoră imprimeurile, și cel mai probabil și tu te numeri printre ele. Din fericire, marii creatori de modă sunt de părere că acestea vor fi mereu la modă, așa că poți spune că ai tras lozul câștigator. Atunci, avem și noi o sugestie pentru tine: ieși din anonimat cu un sacou cu imprimeuri. Cu siguranță nu vei trece neobservată și mai are și avantajul că poate fi purtat cu același succes atât la serviciu, cât și la o petrecere. Pentru că este o piesă vestimentară destul de îndrăzneață, nu este nevoie să exagerezi cu accesoriile sau cu ce vei purta pe sub sacou. 

(P) Tipuri de sacouri care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Sacoul cambrat

Dacă ai o siluetă frumoasă, cu talie bine definită, atunci un sacou cambrat ți se va potrivi perfect. Este o piesă foarte feminină, care îți oferă nu doar stil și eleganță, ci și mai multă grație. Sacoul cambrat are nevoie de o pereche de pantaloni office, sau poate chiar și niște blugi evazați, pentru că va oferi iluzia de fragilitate și subțiere. Adaugă o cămașă clasică și gata, ai reușit un look perfect. 

Model Vintage

La prima vedere, este un model mai dificil de purtat, deoarece nu știi exact cum să-l accesorizezi în așa fel încât să obții o ținută perfectă. O sugestie ar fi folosirea unui cordon cu care să îl prinzi în talie, completezi cu niște blugi skinny și niște pantofi cu toc, și da, chiar se potrivesc de minune. Un cadou vintage merge perfect și cu stilul androgin, așa că ai putea încerca să vezi dacă nu cumva ți se potrivește un astfel de look. 

Se spune de multe ori că felul de a te îmbrăca trebuie să-ți reflecte personalitatea. Prin urmare, ieși puțin din tipare și bucură-te de ținute speciale, iar sacoul să nu îți lipsească din garderobă pentru că, după cum ai observat, te scoate din multe încurcături!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter