(P) SUV-UL DS 7 CROSSBACK , PRIMUL REPREZENTANT AL UNEI NOI GENERATII DS AUTOMOBILES

De unica, pe Ultimul update Luni, 02 decembrie 2019, 13:14

DS 7 CROSSBACK  a ajuns, în sfârșit, în Romania! Publicul general poate să descopere noul SUV DS, simbol al inovației și măiestriei desăvârșite. Clienții, viitori clienți, pasionații, dar și spectatorii curioși pot admira designul încântător al SUV-ului DS 7 CROSSBACK . Modelul poate fi ușor recunoscut în trafic grație liniilor perfecte și semnăturii luminoase. 

DS 7 CROSSBACK  este unul dintre cele mai vândute SUV-uri premium compacte din Franța și primul reprezentant al unei noi generații de modele.

Referindu-se la acest model, Directorul de Design DS, Thierry Metroz, amintește de „o plăcere estetică cu performanțe tehnologice fermecătoare și în același timp, fascinante.” Pentru Thierry Metroz, „DS 7 CROSSBACK  este mix-ul perfect între putere și rafinament”.   

DS 7 CROSSBACK  se remarcă prin stilul rafinat, un rafinament absolut și un echilibru perfect între dinamism și confort, reprezentandastfel o adevărată bijuterie tehnologică. Este simbolul know-how-ului franțuzesc, prin asocierea de materiale premium cu măiestria desăvârșită a artizanilor francezi și inovațiile tehnice. Tehnologia de vârf oferă relaxare la bord grație performanțelor dinamice: DS Connected Pilot reprezintă un pas către condusul autonom; DS Night Vision îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte; DS Active Scan Suspension abordează cu ușurință imperfecțiunile drumului grație celor 4 amortizoare.

(P) SUV-UL DS 7 CROSSBACK , PRIMUL REPREZENTANT AL UNEI NOI GENERATII DS AUTOMOBILES

La interior, DS 7 CROSSBACK  incorporeaza tehnica “Clou de Paris”, o tehnică inspirată din universul ceasurilor frantuzesti de lux. Aceste detalii au sustinut DS 7 CROSSBACK  să câștige, imediat dupa lansare, premiul pentru “cel mai frumos interior” la Festivalul International Auto din Paris.

Despre DS AUTOMOBILES

Animată de spiritul avangardist și de moștenirea excepțională a modelului 1955 DS, marca DS Automobiles, lansată în 2015, își propune să întruchipeze know-how-ul franțuzesc în materie de automobile de lux. DS Automobiles este marca Premium a Grupului PSA.

Concepute pentru clienții dornici să-și exprime propriul stil și aflați în căutarea tehnologiilor de ultimă oră, modelele DS din a doua generație îmbină rafinamentul și tehnologiile avansate. Marca DS lansează, odată cu SUV-urile DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, o gamă de vehicule de talie mondială, oferite toate si în versiune electrificată sub semnătura E-TENSE.

Pentru clienții săi exigenți, DS Automobiles a creat experiența DS „ONLY YOU”, programul de servicii exclusiviste pentru o experiență de brand unică. 

Prezentă în 34 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include, la începutul anului 2019, 400 DS STORES și DS SALONS la nivel mondial. În România, marca DS Automobiles este reprezentată prin importatorul oficial TRUST MOTORS. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter