(P) Stai cu ochii pe vedetele tale preferate pe Social Media și câștigă unul dintre premiile puse la bătaie de Huawei!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 decembrie 2020, 14:52

Pentru a încheia anul așa cum se cuvine, Huawei lansează o nouă provocare către iubitorii de tehnologie, de inovație și de experiențe inedite: Huawei Experience Quest. Tot ce trebuie să faci este să îți urmărești vedetele preferate pe conturile lor de Social Media – Lidia Buble, Andreea Remețan și Dani Oțil – și poți câștiga unul dintre premiile ”Pro” puse în joc: căștile vârf de gamă HUAWEI FreeBuds Pro, smartwatch-ul HUAWEI Watch GT 2 Pro sau cel mai recent și performant smartphone vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro. Sună tentant, nu-i așa? Și acum, întrebarea care stă pe buzele tuturor – Ce trebuie să fac pentru a intra în concurs? Află din rândurile de mai jos.

Cum poți intra în cursa Huawei Experience Quest?

Totul începe cu un follow. Urmărește-i pe Lidia Buble, Andreea Remețan și Dani Oțil pe conturile lor de Instagram pentru a rămâne la curent cu toate etapele competiției. Acasă, la studio, la radio sau la emisiune, Lidia, Andreea și Dani au întotdeauna aproape dispozitivele lor personale Huawei, despre care împărtășesc tips&tricks utile cu comunitățile lor. În perioada campaniei, între 30 noiembrie și 31 decembrie, ora 22:00, pe lângă aceste trucuri, ei sunt și cei care vor împărtăși indiciile de care tu ai nevoie pentru a descifra Quest-ul. 

Cu fiecare indiciu primit, ești cu un pas mai aproape de noile produse Huawei. 

În momentul în care ai siguranța că ai descifrat codul, îl poți încerca în Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City. Pentru a putea intra în incinta magazinului, va trebui să știi parola secretă, așa că urmărește cu atenție toate indiciile care îți vor fi puse la dispozitiție pe Social Media.

Ce produse Huawei poți câștiga?

(P) Stai cu ochii pe vedetele tale preferate pe Social Media și câștigă unul dintre premiile puse la bătaie de Huawei!

  • HUAWEI Freebuds Pro, noile căști HUAWEI TWS, oferă un design rafinat, o calitate excelentă a sunetului și confort de lungă durată, alături de o tehnologie inovatoare și unică de anulare activă a zgomotului, care îi va încânta, cu siguranță, pe consumatorii moderni.

(P) Stai cu ochii pe vedetele tale preferate pe Social Media și câștigă unul dintre premiile puse la bătaie de Huawei!

  • HUAWEI WATCH GT2 Pro este un smartwatch minimalist, confortabil și robust în același timp. Smartwatch-ul oferă peste 100 de moduri de activități sportive. Acestea includ moduri sportive noi precum schiul, schiul de fond, snowboarding-ul și golful. În scenariile de gestionare a sănătății, HUAWEI WATCH GT 2 Pro suportă monitorizarea ritmului cardiac pe 24 de ore, în repaus, notificări pentru ritm cardiac anormal, urmărirea științifică a somnului, monitorizarea stresului pe tot parcursul zilei și detectarea saturației oxigenului din sânge (SpO2).

(P) Stai cu ochii pe vedetele tale preferate pe Social Media și câștigă unul dintre premiile puse la bătaie de Huawei!

  • HUAWEI Mate 40 Pro îmbină designul emblematic, tehnologia inovatoare și precizia. Designul fără compromisuri al ecranului HUAWEI 88° Horizon oferă un afișaj captivant într-un pachet compact. Telefonul surprinde prin calitatea ireproșabilă a camerelor, sistemul fiind proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră posibilă și se bucură de inovații ale obiectivului cu unghi ultra larg, cameră principală puternică de înaltă definiție și teleobiectiv impresionant.

Acum că ai aflat toate detaliile despre Huawei Experience Quest, rămâi cu ochii pe canalele de Instagram ale vedetelor implicate în campanie și unul dintre cele mai performante dispozitive Huawei poate fi al tău. Mult succes!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter