(P) Soluții profesionale de traduceri într-un singur loc

De unica, pe Ultimul update Miercuri, 12 iunie 2019, 13:46

Domeniul traducerilor este pe cât de dezvoltat, pe atât de solicitat, astfel că publicul larg dispune de oferte variate în acest sens. Pentru că este esențial a beneficia de traduceri profesionale, care nu permit loc de erori, biroul de traduceri Inova a devenit un reper pentru bucureșteni.

Cu sediu atât în București, cât și în Iași, Inova Traduceri pune la dispoziție diversitate la capitolul traduceri, dar și servicii de interpretariat și soluții suplimentare privind legalizarea, colaționarea sau autorizarea traducerilor efectuate de specialiști.

Acest birou are o echipă bine pregatită de traducători, autorizați, deci cu pregătire didactică superioră și experiență profesională îndelungată. Pentru că nevoile publicului vizează numeroase limbi din și în care sunt necesare traduceri, societatea dispune de experți în peste 30 de limbi pentru domenii diverse.

Când sunt necesare serviciile de traduceri?

Optează pentru acest tip de servicii cei care au nevoie de informații disponibile într-o limbă străină, necunoscută, respectiv ce nu poate fi accesată altfel. Poate fi vorba și despre traducerile de documente diverse. Serviciile de traduceri sunt utile și în cazul în care intenția este de a transmite informații diverse într-o altă limbă: tehnice, juridice, literare, economice, de marketing de asemenea.

Serviciile de interpretariat puse la dispoziție de biroul de traduceri Inova se adresează celor care urmează să participe la o conferință, respectiv la o reuniune importantă și au nevoie de un specialist care să îi asiste, care să cunoască limba în care se va discuta pentru a traduce participanților și soliciantului în sine cele transmise prin limbaj verbal.

Serviciile de traduceri autorizate și legalizate sunt dintre cele mai frecvent solicitate în cadrul biroului de traduceri Inova. Așadar, indiferent că nevoia vizează servicii de traducere in Sectorul 4 Inova Traduceri vine cu soluțiile potrivite. Acestea cuprind o varietate de tipuri de traduceri: documente de identitate, certificate de căsătorie sau de naștere, permise de conducere, caziere judiciare, atestate sau certificate de competență profesională, titluri executorii, somații, procuri notariale, notificări, programe analitice, împuterniciri, acte oficiale, procese verbale, texte legislative, atestate și lista poate continua.

În ceea ce privește legalizarea, serviciul este prestat de biroul notarial cu care Inova Traduceri colaborează. Specialiștii stau la dispoziția celor interesați cu informații privind costurile pe care le implică astfel de servicii.

Iată care sunt principalele categorii de traduceri pentru care oferă servicii specializate acest birou: economice, juridice, literare, IT, farmaceutice și medicale și tehnice. Cât despre traducerile medicale, de  menționat este faptul că biroul colaborează numai cu traducători cu studii medicale certificate, astfel oferind clienților garanția calității și a corectitudinii traducerilor realizate.

Domeniul medical de altfel este deosebit de pretențios și presupune o atenție deosebită când vine vorba despre traduceri. Indiferent că este vorba despre un prospect de medicament sau o foaie de analize, traducătorul trebuie să fie la curent cu terminologia medicală uzuală pentru a nu transmite informații greșite.

Alte servicii disponibile

De asemenea la căutare sunt în prezent serviciile de supralegalizare și apostilare. Acestea sunt în principiu necesare celor care au nevoie să folosească anumite acte în afara țării. Autoritățile străine sunt cele care solicită anumite traduceri, după caz.

Situații frecvente în care este necesară fie supralegalizarea, fie apostila sunt: cazurile în care se dorește oficierea unei căsătorii în străinătate, obținerea cetățeniei străine, angajarea în străinătate, înscrierea la studii în altă țară, părăsirea țării cu mașina înscrisă pe numele altei persoane – în acest caz este necesară apostilarea unui contract de comodat respectiv a împuternicirii. Desigur, informații complexe privind aceste servicii sunt disponibile în cadrul biroului specializat, dar și pe site-ul oficial: Servicii-traduceri.ro.

Cât despre serviciile de colaționare, respectiv proofreading, acestea se referă la verificare și corectare de texte diverse și  sunt de asemenea disponibile la Inova Traduceri. Le solicită în principiu cei care doresc certitudinea corectitudinii informațiilor conținute de anumite documente, traduceri realizate de alți specialiști. Echipa biroului de traduceri Inova se asigură de calitatea înaltă a traducerilor în cauză.

Există și posibilitatea ca traducerile cu pricina să conțină un număr peste măsură de mare, caz în care modificări majore sunt necesare asupra acestora. Pentru că munca necesar a fi depusă este aproximativ echivalentă cu retraducerea textelor în cauză, specialiștii pot recomanda o nouă traducere, punând la dispoziție servicii autorizate în acest sens.

Cei interesați de traduceri profesionale, dar și de celelalte categorii cuprinse în portofoliul specialiștilor biroului de traduceri Inova din București găsesc mai multe informații pe servicii-traduceri.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter