(P) Soluții practice pentru probleme frecvent întâlnite la sala de fitness

De unica, pe

Ți-ai dorit întotdeauna să găsești o metodă eficientă prin care să te menții sănătos și să obții un fizic de invidiat? Ți-ai făcut abonament la o sală de fitness din București de nenumărate ori, însă nu ai reușit să mergi? Programul tău de lucru este unul solicitant și nu știi cum să faci pentru a reuși ceea ce ți-ai propus? Acestea, împreună cu numeroase alte întrebări, sunt frecvent întâlnite în rândul persoanelor care nu au reușit însă să găsească programul de transformare corporală potrivit, care să le asigure rezultate eficiente. Iată și alte probleme importante și soluțiile acestora, care te pot ajuta să reușești acum.

De ce mergi la sală și nu slăbești?

Cei care merg deja la sala de fitness de câteva ori pe săptămână, dar nu reușesc să își atingă scopul, trebuie să știe că acest lucru se datorează faptului că aceștia nu sunt îndrumați de un antrenor personal, cu experiență.

  • În realitate, ai nevoie de un trainer profesionist, care să te evalueze înainte de a alcătui un plan de exerciții eficiente, care să te ajute să obții rezultatele dorite.

De ce nu te antrenezi corect?

Poți petrece ore în șir la sală, însă atunci când nu știi ce exerciții să faci și cum să le efectuezi corect, poți observa că acestea nu au efectul scontat. În aceste situații, de cele mai multe ori ești tentat să renunți, crezând că antrenamentele la sală nu sunt atât de eficiente precum spun specialiștii.

  • Nu trebuie să te auto-învinovățești, ci să ai încredere într-un specialist, care te va monitoriza constant și care va alcătui un plan de exerciții personalizate pentru tine, în funcție de evoluția ta.

De ce nu mai funcționează vechile antrenamente?

Atunci când efectuezi mult timp aceleași exerciții sau nu știi cum este mai bine să alternezi antrenamentele cu aparatele de fitness, poți observa o stagnare în ceea ce privește progresul tău. Ce poți face în acest caz?

  • Ai nevoie de un concept nou de transformare corporală, care să includă un plan de exerciții eficiente și un plan nutrițional personalizat.
  • În plus, atunci când stabilești un deadline și obiective realiste, cu ajutorul unui antrenor personalizat, le vei putea obține întrucât acesta se va ocupa de tine, în cadrul fiecărui antrenament.
  • Mai mult decât atât, antrenamentele personalizate au eficiență dovedită, întrucât acestea sunt alcătuite ținând cont de nivelul tău. În plus, acesta va adapta în timp real exercițiile pe care ți le recomandă, în funcție de obiectivul tău.

De ce nu obții rezultatele dorite?

Atunci când îți propui să obții rezultate eficiente, pe termen lung, nu este suficient doar să te antrenezi la sala de fitness. În acest caz, trebuie să înveți și să mănânci corect, întrucât nutriția reprezintă o componentă esențială pentru reușita procesului tău de transformare corporală.

  • Ai nevoie de un plan de nutriție inteligentă, simplu și ușor de urmat, pentru a-ți accelera metabolismul și a beneficia de un boost de energie.
  • Trainerii specializați te vorsusține în acest demers, oferindu-ți recomandări practice de nutriție și rețete sănătoase, care să te ajute să mănânci corect înainte și după antrenamentele de la sală.

Dacă și tu te-ai confruntat cu aceste probleme în trecut, poți adopta soluțiile propuse, cu rezultate eficiente, pentru a-ți atinge obiectivele. Tot ce trebuie să faci este să adopți un concept revoluționar de transformare corporală precum Bodyshape, să înveți să mănânci corect și să te bazezi pe experienta unui antrenor personal, care să îți monitorizeze rezultatele constant.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter