(P) Sfaturi pentru a-ti alege o rochie pentru ocazii speciale

De unica, pe

Indiferent daca va pregatiti pentru nunta celei mai bune prietene, o functie importanta la locul de munca sau o petrecere fastuoasa, este important sa alegeti rochia potrivita pentru a va face sa va simtiti uimitoare si sifure de sine. A-ti alege o rochie de seara lunga si ieftina  pare mai usor de spus decat de facut, totusi, asta va poate spune orice femeie dupa ore de cautari.

De cele mai multe ori suntenti tentati sa credeti ca pentru a face o impresie placuta trebuie sa evitati sa cumparati o rochie ieftina insa acest lucru nu este neaparat adevarat. Acordati-va timp si urmati aceste mici sfaturi pentru a gasi ceea ce aveti nevoie pentru a eclipsa in tinuta perfecta.

  1. Alegeti o marime si un model potrivit de rochie. O rochie mulata poate sa atraga toate privirile asupra voastra, dar asigurati-va ca vi se potriveste in mod corespunzator si nu transformati tinuta intr-una care sa va faca sa va infometati inaintea evenimentului. Nu este nimic mai sexy decat o femeie care isi poarta cu incredere tinuta, eliminand astfel toate insecuritatile deoarece poarta o rochie care i se potriveste ca o manusa. Rugati vanzatorii din magazine sa va masoare pentru a va ajuta sa va dati seama ce dimensiune ar trebui sa purtati si nu va fie teama sa incercati multe rochii. Nu veti avea niciun regret atunci cand toate privirile vor fi atintite asupra voastra.
  2. Alegeti o rochie adecvata pentru evenimentul la care participati. Alegerea rochiei potrivite este influentata in totalitate de natura evenimentului la care luati parte. O rochie de nunta nu se compara cu o rochie pe care trebuie sa o purtati la un eveniment corporate. Pentru un cocktail, trebuie sa pastrati o nota simpla, dar sic, un decolteu in forma de inima si fusta in forma de A. Pentru nunti, cerul este limita voastra! Simtiti-va libere sa fiti cat mai extravagante, iar atat cat nu va imbracati in alb, nu veti da gres!
  3. Ganditi-va la o culoare potrivita pentru rochia voastra. Alegerea unei rochii care sa va complimenteze tonul pielii poate fi dificila, mai ales daca nu sunteti sigure ce nuante ar trebui sa purtati. Nu poti niciodata sa gresesti cu negrul, dar uneori simtiti nevoia de face o schimbare. Pentru tonurile de piele mai deschise, nuantele de iarna, cum ar fi albastrul marin, turcoazul sau verde padure va vor spori frumusetea tenului fara a coplesi. Culorile care sunt prea neutre, ca bejul sau albul, va pot face sa aratati mult prea palide. Pe de alta parte, nuantele mai deschise arata minunat pe tonurile de piele mai intunecata. Culorile atragatoare precum rosu si albastru pal vor arata, de asemenea, minunat si va vor ajuta sa va faceti remarcate.
  4. Luati in considerare o forma de rochie care vi se potriveste. Prin alegerea unui anumit model de rochie va veti pune in valoare calitatile fizice. Daca aveti un corp inalt si subtire, optati pentru o rochie mulata, care va va arata soldurile si picioarele subtiri. Pentru femeile cu forme de clepsidra, se vor simti atragatoare intr-o rochie cu un decolteu adanc. Pentru femeile cu forme plina, sau cele cu silueta in forma de para, o rochie neagra va fi extrem de apreciata.
  5. Cereti si o a doua parere. Nu exista femeie care sa nu se plimbe prin fata oglinzii, in cabina de proba, unde sa se rasuceasca si sa se ridice pe varfurile degetelor pentru a obtine o imagine cat mai buna si a vedea cum arata. Nu trebuie sa va fie frica sa cereti si o a doua opinie. Intrebati vanzatorii, pe mamele voastre, prietene. Acest lucru este important pentru a fi complet multumite de achizitia voastra.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter