(P) Sfaturi despre alegerea unei tinute confortabile

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 13:24

Majoritatea persoanelor practică diferite sporturi, indiferent dacă este vorba de simplul mers la sală sau antrenamentele de performanţă. Aşadar, pentru a da cel mai bun randament în cadrul acestor exerciţii, va trebui să îţi achiziţionezi articole sportive de înaltă calitate, care te vor ajuta să îţi duci la bun sfârşit toate exerciţiile. De altfel, în funcţie de sporturile pe care le practici, nu uita să îţi achiziţionezi şi alte accesorii, precum casca, genunchere sau cotiere.

Totuşi, înainte de a începe căutările în magazinele sportive, trebuie să iei în considerare anumite aspecte, astfel încât să te asiguri că ai făcut cea mai bună decizie. Pentru început achiziţionează-ţi treninguri catifea şi o pereche de încălţări sport cu talpă moale! Cu siguranţă îţi vei putea duce ăla bun sfârşit toate antrenamentele.

În cazul în care este pentru prima dată când îţi achiziţionezi un echipament sportiv, ia în considerare următoarele:

  1.                   Mărimi

Mărimea echipamentului tău sportiv este extrem de importantă, în special în timpul antrenamentelor în care va trebui să îţi mişti fiecare parte a corpului. O mărime greşită vă îngreuna întregul antrenament, iar tu nu te vei simţi confortabil. Astfel, atenţia ta se va axa asupra disconfortului, nu pe exerciţiile pe care va trebui să le efectuezi.

Pentru a achiziţiona un produs care are mărimile potrivite, va trebui să măsori trei zone ale corpului tău, anume: bustul, talia şi şoldurile, precum şi înălţimea ta. Ulterior vei putea vizualiza tabelurile de mărimi din online şi să ştii cu exactitate la ce dimensiune te încadrezi: S, M sau L. Astfel, îţi vei putea achiziţiona un echipament sportiv care respectă în totalitate forma corpului tău.

În cazul încălţămintei, poţi achiziţiona numărul care ţi se potriveşte cel mai bine. Reţine faptul că încălţămintea nu trebuie să fie prea strâmtă sau prea largă. Din cauza acestor mici defecţiuni, sănătatea picioarelor tale va avea de suferit.

  1.                   Materiale

În momentul în care efectuezi exerciţii fizice, trebuie să te asiguri că pielea ta respiră. Aşadar, treningurile confecţionate din materiale de înaltă calitate sunt cele mai apreciate. Printre aceste tipuri de materiale se numără şi catifeaua datorită rezistenţei sale în timp, precum şi a posibilităţii ridicate de absorbi umezeală.

În ceea ce priveşte încălţămintea, va trebui să achiziţionezi un produs confecţionat din materiale textile naturale. De altfel, talpa încălţărilor trebuie să fie flexibilă şi moale.

  1.                   Culori

Indiferent de stilul tău este important de ştiut că pe piaţa articolelor vestimentare există produse colorate în diferite nuanţe. Datorită acestui fapt, tu vei putea alege produsul care se potriveşte cel mai bine stilului tău vestimentar. De altfel, vei avea posibilitatea să combini mai multe piese, pentru a compune un echipament sportiv unic, care să te reprezinte în totalitate.

Totodată, treningurile pot fi folosite şi în stilul Street. Pentru a contura acest look vei avea nevoie de un trening din catifea, un tricou colorat în nuanţe neutre şi încălţări sport voluminoase. De altfel, nu uita să adaugi accesorii bling, de dimensiuni mari, precum lanţuri simple sau cu taguri şi inele.

În acest mod, vei putea contura un stil cool pe care îl vei putea aborda zilnic.

Sursa poza: inpuff.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter