(P) Secretul rochiei perfecte – despre siluete si trenduri si cum alegi o rochie care te avantajeaza

De unica, pe Ultimul update Vineri, 17 august 2018, 12:39

Rochiile sunt considerate alegerea numarul unu in randul femeilor, de altfel fiind si acele tinute ce se identifica perfect cu reprezentantele feminine. Desigur ca prin insasi varietatea de tipare exista o dilema estetica despre ce, cum si cand este potrivit sa se poarte un anumit croi si model de rochie. Mai presus de un tipar anume conteaza modul relevant si spectaculos in care se adapteaza o rochie la purtatoare, stilul ei si personalitatea acesteia.

Daca ar fi dupa posibilitati financiare nelimitate femeile ar cumpara si rochii en-gros, asigurandu-se ca dispun de nenumarate optiuni. Oricate ar avea insa, nu cantitatea este avantajoasa, ci calitatea acestora, croiul bine ales si atentia catre detaliile care impreuna creeza armonie si un model ce avantajeaza purtatoarea.

O rochie si un motiv – cum alegi rochia necesara

Despre ocazia cu care ai dori sa porti o rochie ca motiv principal de selectie s-a tot spus. Daca e o ocazie speciala, merita sa te straduiesti ceva mai mult, sa optezi pentru un design, pentru despicaturi generoase si materiale ce pur si simplu nu au cum sa fie purtate oricand in voia sortii. Pretentios pare sa fie o descriere potrivita aici.

In aceeasi lista trebuie sa incluzi si tendintele, rasunator anuntate de marile case de moda, rapid adoptate la scara larga. Ai si de unde alege, avand in vedere ca optiunile nu sunt putine deloc. Iata o selectie a unor rochii ce fac furori anul acesta:

Rochia cu aplicatii

Pretioasa – asa se poate defini o astfel de aparitie. Poate ca iti va parea ciudat insa rochiile incarcate, ca un candelabru, par sa fie un trend. Cu texturi statement si un look deosebit a unei astfel de rochii nici nu vei mai avea nevoie de accesorii. Daca designul sclipitor nu este tocmai pe placul tau poti incerca in schimb rafinamentul unei broderii, una bogata de altfel. Spre exemplu, broderia aurie cum este si propunerea stilurilor de la kokoa-couture.ro se incadreaza de minune aici.

Asimetriile

Nu este prima data cand asimetriile sunt preferatele sezonului, insa de data aceasta croiurile sunt mai mult ca oricand interesante cand astfel de linii isi fac prezenta. Partea si mai buna este ca astfel de rochii creeaza iluzii, distrag atentia de la anumite linii ale corpului, avand astfel sansa de a scoate in evidenta anumite aspecte favorabile. Cu despicaturi mai ales de-a lungul piciorului poti fi o prezenta de succes purtand o astfel de tinuta.

Pastelurile

Din punct de vedere cromatic pastelurile sunt tendintele preferate. Acestea aduc o nota romantica si pot fi atat de versatile. Acestea se potrivesc oricaror femei, tinand seama de pielea sa, ten, de culorile parului, ochilor, etc. Cu fiecare alegere ce te complimenteaza ai sansa de a fi o femeie seducatoare, purtand o rochie pastel.

Rochiile cu volume

Un alt trend este cel al rochiilor cu volume. Desigur, acestea pot avea si o nota vintage, atat timp cat silueta permite. Pentru a crea efectul de solduri subtiri poti adauga volum in partea de sus, la brate, echilibrand astfel imaginea. In plus, pentru un bust generos o rochie cu volum la aceasta parte este binevenita. Efectul este unul spectaculos.

Pentru a imbina foarte bine acest stil cu moda actuala sunt adesea preferate rochiile scurte. Poti incerca si vei vedea rezultatul demonstrativ.

Rochia rosie, mereu la moda

Nu in cele din urma merita amintita celebra rochia rosie. Se pare ca acea clasica poveste despre rochia rosie seducatoare inca se aplica. Este reteta de succes pentru o aparitie de neuitat. Desigur, partea cromatica nu este singura care va reusi sa impresioneze. Alaturi de accesorii de aceeasi culoare sau de un design modern ai sansa de a straluci. Efectul este cu atat mai dramatic cu cat coafura este simpla si lasa rochia sa fie punctul forte.

Rochiile au fost mereu o pasiune a femeilor. Sunt dramatice, stilate, simple sau in fel si chip accesorizate. Pot fi o varianta potrivita pentru orice femeie, intocmai pentru ca are o diversitate de optiuni cromatic, la design sau croi. Aleasa cu atentie, stie sa rasplateasca cu o imagine de rafinament si eleganta.

Nu te indragosti la prima vedere. Fii atenta la materiale si detalii, pentru ca un look de exceptie este castigat prin calitate de asemenea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter