(P) SALE TOP 5 – accesorii esențiale pentru vacanță

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 iulie 2021, 10:10

Sezonul estival este momentul călătoriilor mai îndepărtate și mai lungi, în care confortul este cel mai important lucru. Nimic nu ne împiedică să mixăm piesele comode cu un stil bun. Deși, tendințele se schimbă, există articole care vor fi întotdeauna o investiție bună în această perioadă de reduceri. În oferta epantofi.ro  am găsit cele mai bune oferte de încălțăminte și accesorii la reducere, care vor funcționa mereu bine vara. Vă prezentăm un top obligatoriu pentru zilele toride: (P) SALE TOP 5 – accesorii esențiale pentru vacanță

  1. Ochelarii de soare – pentru multe dintre noi sunt un element obligatoriu al stilului, mai ales dacă soarele puternic ne împiedică să vedem lucrurile clar. Acest accesoriu practic poate fi, de asemenea, extrem de la modă dacă alegi culoarea potrivită a lentilelor sau a ramelor. Modele retro sau futuriste, sau poate atemporale și iconice, precum cele de la marca Ray Ban? Alegerea este a ta. Nu uita să urmărești nu numai estetica ochelarilor, ci și să îi alegei în funcție de forma feței. Și colecțiile Moschino, Liu Jo și Levi’s propun modele fresh ușor de mixat cu orice ținută. 
  2. Flip-flops – încălțăminte universală pentru plajă și piscină, care apare din ce în ce mai des în  street-style și în zilele caniculare din oraș. Flip-flops permit picioarelor să respire, sunt foarte ușori și nu ocupă mult spațiu, așa că se potrivesc în orice geantă sau valiză. Alege din creațiile Tory Burch, Melissa, Adidas și Havaianas o pereche din plastic moale.
  3. Borseta – de neînlocuit în timpul călătoriei. Va găzdui toate cardurile și accesoriile importante și va servi ca un loc sigur pentru stocarea documentelor. Vă recomandăm modele cu fermoar și modele transparente de la Dee Zee, Chiara Ferragni, Karl Lagerfeld și Levi’s, care vă permit să verificați rapid conținutul.
  4. Pălării&șepci – vor proteja împotriva expunerii excesive la soare și vor oferi umbră. Șepcile de baseball sunt o alegere atemporală, în timp ce vizierele reprezintă o întoarcere stilistică la moda anilor 1980. Ca o completare a ținutelor puțin mai elegante, o pălărie – de preferință țesută sau din paie – va fi perfectă. Atenția celor care doresc să urmeze ultimele tendințe ar trebui să fie atrasă de pălăriile tip bucket, care sunt foarte populare în acest sezon. Best buy: Vans, Ralph Lauren și Reima
  5. Geantă de mână – neapărat practică și încăpătoare. Cel mai bine este să alegeți un coș din răchită pentru rochii vaporoase și fuste de diferite lungimi, în timp ce atunci când confortul este cel mai important lucru, merită să apelați la genți mari de plajă. Puteți ascunde cu ușurință un prosop, carte sau gustări în ele. Descoperiți varianta preferată de la Desigual, Gioseppo și Emporio Armani.

Inspirația de vară vă așteaptă în oferta epantofi.ro !

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter