(P) Rezervă bilete de avion Zakynthos şi descoperă Grecia!

De Unica.ro, pe

Se spune că, dacă ai fost o dată în Grecia, este imposibil să nu îţi doreşti să revii acolo cât mai curând! Această ţară însorită încântă an de an turiştii din întreaga lume cu peisajele sale incredibile, plajele fantastice, istoria şi vestigiile arhitecturale, bisericile şi posibilităţile diversificate de distracţie şi divertisment! De aceea, a devenit o destinaţie de vacanţă foarte apreciată.

Şi, dacă nu ai fost încă aici, poţi începe cu insula Ionică Zakynthos, care este reprezentativă pentru Grecia şi oferă turiştilor ocazia de a descoperi atât munţii, cât şi plajele. 

Iată câteva dintre motivele pentru care merită să rezervi bilete avion Zakynthos şi să îţi programezi o vacanţă de neuitat!

Aici se afla plaja Navagio

Nord-estul insulei Zakynthos este renumit pentru golful înconjurat de stâncile de calcar alb şi plaja Navagio, o plajă albă care se aşterne la poalele lor. Pentru cei interesaţi de scufundări, locaţia oferă posibilitatea de a explora epava navei MV Panagiotis care a eşuat aici în 1980. 

Vei fi cucerit de apele turcoaz şi cristaline ale golfului, de panorama pe care o poţi admira de sus, de pe stânci şi de nisipul incredibil de fin şi de alb al plajei! Pentru o zi de plajă în acest loc şi încântarea de a înota în apa ireal de curată şi de albastră, merită să rezervi bilete de avion Zakynthos! 

Vei putea descoperi Peşterile Albastre

În nordul oraşului Zakynthos se afla portul Skinari care constituie punctul de plecare în excursii pe apă şi incursiuni prin Peşterile Albastre. Aici vei descoperi o suită de arcade naturale şi peşteri marine din calcar şi vei fi fermecat de nuanţa lăptoasă a apei. Merită să rezervi bilete de avion Zakynthos, numai pentru a trăi experienţa de a înota în aceste ape care vor face ca pielea ta să capete o nuanţă fantomatică! Datorită luminii şi a culorilor ireale, Peşterile Albastre sunt un obiectiv visat de fotografii din întreaga lume.

Vei putea fi martor la momentul în care broaştele ţestoase îşi depun ouăle

În sudul Zakynthos-ului se afla insula Marathonisi numită şi Insula Turtle, loc în care turiştii pot fi martori la momentul în care broasca ţestoasă de mare îşi depune ouăle. Insula nu este locuită, iar turiştii care vin aici trebuie să cureţe plaja înainte de apusul soarelui pentru a pregăti „scena” pentru mult aşteptatul eveniment!

Porturile Limni Keriou şi Laganas facilitează plimbările cu barca cu fund de sticlă pentru admirarea acestor vieţuitoare fascinante! Cei pasionaţi de viaţa marină care doresc să fie martori live la acest moment incredibil vor fi încântaţi să facă din timp rezervări de bilete de avion Zakynthos!

Poţi descoperi peşterile Keri

Pe coasta de sud, în Limni Keriou, Agios Sostis sau Laganas, este posibilă rezervarea unui tur cu barca de-a lungul coastei. Astfel, turiştii pot descoperi peşterile marine şi arcadele naturale de la baza stâncilor albe care tronează deasupra mării la o înălţime de până la 300 de metri.

Merită să rezervi din timp bilete de avion Zakynthos pentru a putea înota în această zonă, în apele incredibil de strălucitoare. Culoarea şi lumina sunt aproape eterice şi se datorează purităţii apelor mării şi soarelui care se reflectă din stâncile albe, calcaroase. 

(P) Rezervă bilete de avion Zakynthos şi descoperă Grecia!

Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele turistice pe care le poţi descoperi în Zakynthos. Însă surprizele nu se opresc aici, pentru că sunt multe alte atracţii pe care le vei găsi în zonă! Fă-ţi planuri pentru o vacanţă de neuitat şi rezervă din timp bilete de avion Zakynthos! Este o destinaţie pentru întreaga familie!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter