(P) Rapid și ușor – configurează-ți ceasul Huawei Watch GT 2 în doar 5 minute! Partea a II-a

De unica, pe

Actualizare de software pentru Watch GT 2 

După configurarea conexiunii la smartphone, este bine să verifici dacă există o actualizare de software disponibilă pentru ceas. Pentru a face acest lucru, derulează ecranul cu opțiunile Watch GT 2 până în partea de jos, selectează Actualizare firmware, apoi clic pe Verificare pentru actualizări.

Dacă sunt disponibile actualizări, acestea vor fi descărcate și instalate automat. Pentru ca procesul să se desfășoare fără probleme, asigură-te că ceasul și smartphone-ul au bateria încărcată cel puțin pe jumătate și apropie dispozitivele între ele, astfel încât să nu piardă conexiunea.

(P) Rapid și ușor – configurează-ți ceasul Huawei Watch GT 2 în doar 5 minute! Partea a II-a

Modificarea aspectului implicit al Watch GT 2

Unul dintre avantajele acestui smartwatch este capacitatea sa de a fi personalizat ușor și rapid. Prima opțiune din tab-ul de gestionare a modelului Watch GT 2 este opțiunea de a alege o față de ceas. În secțiunea Fețe de ceas, atinge Mai mult pentru a vizualiza o listă cu toate opțiunile disponibile.

Dacă fața care te interesează este deja instalată, trebuie doar să o atingi și să faci clic pe opțiunea Setare ca implicită. Dacă nu a fost încă instalată în memoria Watch GT 2, opțiunea Actualizare este disponibilă sub thumbnail. O singură atingere va încărca un cadran nou în memoria ceasului.

Personalizarea notificărilor 

Pentru a utiliza în mod optim posibilitățile oferite de Watch GT 2, poți alege notificările preferate de smartwatch. Astfel, poți fi sigur că nu vei pierde informații importante și poți evita în același timp notificările excesive. Pentru a configura notificările, accesează tab-ul Notificări și asigură-te că notificările sunt activate în partea de sus, apoi selectează doar aplicațiile din listă care sunt cele mai importante pentru tine. 

Monitorizarea activităților și a sănătății

Pentru a profita din plin de funcțiile avansate ale Watch GT 2, asigură-te că următoarele funcții sunt active:

Aceste funcții monitorizează calitatea somnului, pulsul și nivelul de stres. Urmărirea statisticilor lor pe zile, săptămâni și luni permite analizarea stării de sănătate și introducerea unor modificări adecvate stilului de viață.

Recepționarea apelurilor cu Watch GT 2

Când Watch GT 2 este conectat la telefon, te va notifica automat când primești un apel. Poți răspunde sau respinge apelul de pe ceas. Dacă răspunzi la apel, conversația va fi hands-free datorită difuzorului integrat.

Pentru a efectua un apel direct de pe Watch GT 2, copiază mai întâi contactele de pe telefon pe smartwatch. Watch GT 2 poate stoca în memorie până la 10 contacte favorite.

Pentru a trimite contacte la ceas, găsește Contacte favorite în aplicația Huawei Health și selectează butonul Adaugă. Apoi, găsește elementele dorite în lista de contacte din agendă. Dacă un contact are un singur număr de telefon, atingerea acestuia îl va trimite automat la ceas. Dacă unui contact îi sunt atribuite mai multe numere, îl poți alege pe cel preferat înainte de a trimite contactul la ceas. 

După adăugarea câtorva contacte, poți modifica ordinea și șterge acele numere de care nu mai ai nevoie. Toate opțiunile sunt disponibile din bara de jos a ecranului pentru a adăuga contacte favorite în aplicația Huawei Health.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter