(P) Rapid și ușor – configurează-ți ceasul Huawei Watch GT 2 în doar 5 minute! Partea I

De unica, pe Ultimul update Joi, 12 decembrie 2019, 14:27

Huawei Watch GT 2 este un smartwatch care suportă notificări și apeluri vocale, analizează somnul și exercițiile fizice, și redă muzică. Iată cât de ușor îți poți conecta ceasul Watch GT 2 cu telefonul pentru a te bucura de toate funcțiile sale. Este foarte simplu!

Primii pași

După pornire, Huawei Watch GT 2 îți permite să alegi limba pentru meniu și pentru toate mesajele. Apoi va începe procesul de asociere a ceasului cu telefonul. Pentru aceasta, vei avea nevoie de aplicația Huawei Health. Dacă utilizezi un telefon Huawei sau Honor, acest program va fi preinstalat, deci va trebui doar să-l rulezi.

Pe telefoanele altor producători, Huawei Health trebuie instalată independent – în cazul smartphone-urilor Android, folosește magazinul de aplicații Google Play, iar în cazul iPhone cu iOS, accesează App Store. 

Când lansezi Huawei Health pentru prima dată, aplicația îți va solicita permisiunile necesare pentru funcționarea corectă – internet, telefon, locație și bluetooth. În pasul următor, poți alege țara în care te afli și apoi poți continua. În această etapă, aplicația Huawei Health va solicita instalarea Huawei Mobile Services. După finalizarea instalării, revino la aplicația Huawei Health și continuă procedura.

Autentificare în aplicația Huawei Health 

Când lansezi Huawei Health pentru prima dată, trebuie să te autentifici în contul Huawei sau să creezi un cont, dacă nu ai încă unul. Când creezi un profil de utilizator în aplicație, trebuie să furnizezi data corectă de naștere, sexul, înălțimea și greutatea. Aceste date sunt necesare pentru calcularea corectă a caloriilor arse și a altor indicatori de activitate fizică.

Asocierea ceasului Huawei Watch GT2 cu smartphone-ul

(P) Rapid și ușor – configurează-ți ceasul Huawei Watch GT 2 în doar 5 minute! Partea I

Când ești autentificat în aplicația Huawei Health, găsește tab-ul „Dispozitive”:

Găsește butonul „Adăugare”:

Apoi, indică grupul din care face parte dispozitivul. HUAWEI WATCH GT 2 face parte din grupul Smart Watch.

Dacă Bluetooth-ul din telefon nu este activat, când încerci să te conectezi va apărea un mesaj care îl solicită. Alege opțiunea Permite.

Pe ecran va apărea o listă de dispozitive detectate de serviciul Bluetooth. Alege același simbol care este afișat pe cadranul Watch GT 2 – acesta este de obicei listat primul.

În timpul procesului de asociere, trebuie să îl confirmi pe ecranul ceasului. În ultimul pas, aplicația va solicita acces la agendă. Acest lucru este necesar pentru apelarea directă de pe ceas.

Configurația a fost finalizată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter