(P) Promite-ți schimbarea!

De unica, pe Ultimul update Marți, 28 mai 2019, 10:51

Fii sinceră, de câte ori nu ți-ai promis că o să faci schimbarea aceea radicală despre care le-ai tot povestit prietenelor tale? De câte ori ai amânat vizita la salon, de teamă că nouă tunsoare ar putea fi o alegere pripită și de câte ori ai renunțat la fusta aceea mini, în care ai investit o grămadă de bani, doar pentru că nu aveai suficientă încredere în ține încât să o poți purta? Ei bine, pune punct și ia-o de la capăt, pentru că în 2019 îți propunem să fii cu adevărat încrezătoare în forțele proprii și să îți promiți schimbarea mult dorită!

De la vis la realitate pare că e doar un pas: promisiunea. Promisiunea pe care ți-o faci ție însăți, promisiunea că îți vei asumă fiecare gând, fiecare dorința, și că vei acționa conform acestora. Realitatea e, însă, alta. Multe dintre noi se tem de schimbare, iar reticența la nou nu este un sentiment străin nici celor mai tinere dintre generații. Fie că vorbim despre o relație nouă, un machiaj îndrăzneț sau o schimbare de carieră, obișnuința pare să ne stea în cale la fiecare pas. Iar asta poate fi cu atât mai adevărat atunci când vorbim de renunțarea la obiceiurile „tabu”.

Fumatul, de exemplu, este unul dintre obiceiurile controversate despre care îți spuneam, iar renunțatul la fumat este o provocare pe care puține dintre noi ne-o putem asuma până la capăt. De teama de a nu ne îngrășa sau de a risca izolarea socială, rămânem fidele unui obicei fără de care ne-ar fi mult mai bine. Așadar, ce-ai spune dacă ți-aș zice că există o alternativă? Una care promite să elimine mirosurile neplăcute și scrumul, contribuind astfel la un viitor mai bun pentru ține și cei din jurul tău. O alternativă care promite un viitor fără fum, pentru tine și pentru cei dragi ție.

În 2019, IQOS promite să fie alături de ține în călătoria către o viață mai bună. Tot ceea ce trebuie să faci acum este să accepți provocarea, să-ți regăseșți încrederea în sine și să-ți schimbi obiceiurile așa cum vrei tu. Intră acum pe promisiunea.ro și află mai multe! Tu ce promiți azi?  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter