(P) PHYTO RE30 – Inovatia 2018 de la Phyto

De unica, pe Ultimul update Vineri, 16 noiembrie 2018, 13:01
Primul tratament impotriva parului alb fara pigmenti de culoare care actioneaza pe diferitele cauze ale aparitiei parului alb!

Culoarea naturala a parului este determinata de un pigment denumit melanina. Parul devine alb cand productia de melanina se diminueaza sau se opreste: acesta fiind primul pas in imbatranirea firului de par, firul de par se rupe mult mai usor si devine mult mai fragil, este lipsit de catifelare si stralucire si are tendinta de electrizare.

Phyto reinventeaza dupa 6 ani de cercetari, PHYTO RE30, tehnica, calitate, performanta, unic pe piata globala, tehnologie revolutionara. Cu ajutorul ingredientelor active Peptide RE30 si extractul de Lalea Mov, tratamentul impotriva aparitiei firelor albe de par, repigmenteaza firul de par avand putere antioxidanta si intareste fibra capilara prin actiunea proteinelor legate de cheratina, elementul esential din structura firului de par.

PHYTO RE30, formula revolutionara impotriva parului alb, care repigmenteaza parul de la radacina in timp ce parul isi recapata aspectul intinerit. Parul este mai puternic si isi regaseste vitalitatea, supletea si catifelarea!

PHYTO RE30 este disponibil in Farmaciile Help Net!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter