(P) PACIFICO – o colecție versatilă semnată Hotstepper

De Unica.ro, pe
#Pacifico este noua colecție primăvară-vară de la Hotstepper, iar preferatele sezonului sunt texturile wild în nuanțe juicy, combinațiile cromatice neașteptate, vivante, dar și accesoriile de influență marină, rezultatul fiind piese versatile, ușor de combinat cu ținutele preferate.

Cele 70 de noi modele sunt caracterizate de detalii feminine precum franjurii, volanele și fundele, dar și de accentele metalice ultra sexy și animal print-ul în tonuri puternice caracteristic ediției limitate #Exotiko. 

#Sneakers sunt noua creație a designer-ului Hotstepper, fiind piese cuceritoare, cu nuanțe și texturi care conferă originalitate oricărui outfit. Noile modele se remarcă prin mix-urile cromatice, tălpile flatform și pattern-urile diverse, irezistibile.

pacifico

#Mocasinii sunt un must- have al acestei perioade, iar în propunerile Hotstepper se regăsesc modele classy, elegante, alături de cele casual.

pacifico

#Pantofii transmit eleganță, versatilitate și o atitudine sexy, tipică femeii puternice. Tocurile înalte, dar și cele kitten fac pantofii colecției #Pacifico alegerea ideală pentru orice moment al zilei.

pacifico

#Balerinii în nuanțe neutre sau cei cu străluciri metalice, piesele soft din piele întoarsă care conferă un aer aristocrat, animal și snake print-ul vor completa perfect ținutele office sau pe cele urbane.

pacifico

#Mariage cuprinde balerini, pantofi cu toc și sandale, iar designerii Hotstepper recomandă piesele lila pudrat și cele sidefate, ultrafeminine.

pacifico

Descoperă noua colecție #Pacifico și ieși din tipare!

Toate perechile de încălțăminte Hotstepper sunt lucrate din piele naturală, dupa modele originale ale brandului, în atelierul din Bucuresti. Acestea pot fi comandate online pe www.hotstepper.ro sau probate și achiziționate din showroom-ul din București, în Strada Bărăției, nr. 33.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter