(P) OnLaptop Service Center este destinația principală pentru reparații laptop

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 aprilie 2020, 09:27

Reparații laptop simple și complexe, efectuate inteligent 

Asigurăm o gamă extinsă de servicii de reparații laptop la un preț și un nivel de calitate excelente. Mai presus de toate, ne concentrăm atenția pe diagnosticul gratuit pentru a identifica problemele de laptop și a contura un plan de service. Nu vorbim în jargon tehnic pentru utilizatori avansați, suntem foarte transparenți cu informații esențiale despre proceduri tehnice livrate pe înțelesul tuturor. Avem cele mai noi echipamente de specialitate, utilizăm software și instrumente avansate pentru a asigura reparații salvatoare. 

Primim în service laptop orice marcă și model de sistem  

Lucrăm cu o echipă de experți în reparații de laptop (OnLaptop Service Center&Shop) și notebook. Avem o experiență de peste 10 de ani în industria de profil, putem găsi o soluție rapidă și rentabilă pentru probleme simple sau complexe de laptop. Tehnicienii noștri sunt întotdeauna disponibili cu informații, asigurăm o expertiză onestă dacă reparația este viabilă sau nu din punct de vedere economic. 

Ne mândrim cu prețuri accesibile pentru servicii de înaltă calitate tehnică 

Verificăm prețurile concurenților noștri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune prețuri din industrie. Menținem stocuri generoase de componente vitale pentru laptop. Ne-am angajat să furnizăm pentru clienții noștri piese de schimb originale la cele mai bune prețuri posibile.

Suntem de mare ajutor pentru înlocuire display laptop 

Te putem ajuta cu consultanță pentru identificarea piesei optime pentru display (vezi prețurile display-urilor aici) conform criteriilor de construcție ale sistemului tău, iar un expert va efectua procedura de înlocuire pentru cele mai bune rezultate tehnice. Lucrăm cu atenție pentru detalii și răbdare în proceduri complexe. Suntem un centru de service cu echipa formată din ingineri cu experiență, pasionați de tehnologie laptop. 

Dacă ai probleme cu tastatura, vino cu laptop la service, te putem ajuta  

Înlocuirea tastaturii este o procedura standard de service. Avem o echipa de tehnicieni care pot fi de ajutor in inlocuirea tastaturii la standardele de producator. Diagnosticul ne indica modelul recomandat de tastatura pentru laptop-ul tau, apoi montajul este realizat de unul dintre inginerii nostri. Procedurile necesita atentie si rabdare cu conexiunile electrice, partile mecanice si fixarea tastaturii in cadrul carcasei. 

Curățare laptop profesională pentru a asigura cele mai bune condiții de funcționare 

Curățarea laptopului ((https://www.onlaptop.ro/reparatii-laptop-bucuresti/curatare-laptop-profesionala) este un serviciu profesionist care necesită un tehnician pentru a îndepărta murdăria, praful și resturile de pe tastatură și alte componente. Menținerea laptopului curat este foarte importantă pentru a prelungi durata de viață, precum și pentru a preveni defectarea timpurie a componentelor.

Uneori problemele de carcasă implică o serie de probleme corelate

Identificăm seria și modelul de carcasă laptop. Diagnosticul va indica modelul exact de carcasă după serie si după numar, iar serviciul nostru tehnic te poate ajuta cu montajul unei noi carcase. În funcție de specificul defecțiunii, operațiunea în sine poate fi simplă sau complicată, însa rezultatul va fi un laptop bun ca nou. 

Este mai economic să faci upgrade laptop decât să cumperi unul nou

Asigurăm soluții de upgrade pentru performanțe ridicate. Un laptop este un echipament tehnologic asamblat din piese care pot fi înlocuite sau reparate, în funcție de defecțiune sau pentru noi capacități. Instrumente foarte versatile de computing, majoritatea laptop-urilor pot fi îmbunătățite cu piese de nouă generație, astfel merită investiția. 

  • Adresă: Str. Ing. Vasile Cristescu nr. 6, Sect. 2
  • Telefon: 031 005 9595
  • E-mail: service@onlaptop.ro
  • Program: Luni – Vineri / 9:00 – 19:00

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter