(P) O nouă generaţie de produse cosmetice anti-aging marca Generame, D-Cream şi N-Cream

Probabil ai tot auzit de utilizarea unor creme anti-îmbătrânire şi te întrebi dacă nu cumva acestea chiar sunt necesare sau dacă reprezintă un simplu pas într-o rutină care nu dă întotdeauna rezultate.

Într-adevăr, după o anumită vârstă pielea are nevoie de o hidratare mai intensă, dar şi de anumite substanţe pe care specialiştii au reuşit să le integreze în diverse formule de tratament în vederea prevenirii sau stopării efectelor pe care le are îmbătrânirea naturală. 

Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, există numeroase beneficii pe care le are adoptarea unei rutine eficiente de îngrijire a pielii, printre acestea numărându-se menţinerea fermităţii pielii, rafinarea tonusului pielii, reducerea liniilor fine şi a ridurilor, respectiv aspectul fin şi strălucitor pe care îl capătă pielea. În acest sens, specialiştii se afla într-o permanentă căutare a unor formule din ce în ce mai eficiente pentru că rezultatele obţinute să fie cele dorite. 

O revoluţie genetică a stilului de viaţă este realizată, astfel, prin proiectul Generame, un proiect total nou care are în vedere îmbunătăţirea calităţii vieţii prin utilizarea unor produse realizate în urma studiilor şi cercetărilor din domeniul geneticii umane. Specialiştii care stau în spatele acestui proiect, geneticieni, nutriţionişti, farmacişti şi ingineri laolaltă, au reuşit să identifice soluţiile ideale pentru îngrijirea tenului prin analiza genomului uman. Produsele pe care le pun aceştia la dispoziţia utilizatorilor nu sunt unele influenţate, pur şi simplu, de tendinţele moderne, ci sunt create în urma acestor studii asupra geneticii pielii, fiind susţinute de numeroase dovezi ştiinţifice, respectiv de corelaţii biologice importante. 

Marele avantaj al acestor produse, care face că eficienţa sa nu le fie contestată, este faptul că respectă particularităţile pe care le are ADN-ul uman. Tratamentul devine astfel unul ideal în vederea reducerii efectelor pe care le are îmbătrânirea, dat fiind ca ţine seama nu numai de particularităţile subiective ale tenului, cât şi de mecanismele genetice de îmbătrânire. 

În urma cercetărilor efectuate, aceştia propun o nouă generaţie de produse de îngrijire a tenului cu efecte împotriva îmbătrânirii, printre acestea numărându-se şi D-Cream şi N-Cream. Cele două produse sunt unele premium, ingredientele din componenţa acestora fiind unele care imită cât mai fidel procesul natural prin care pielea este regenerată şi redensificată. 

Deşi multe persoane consideră suficientă utilizarea unei singure creme pentru hidratarea tenului, importanța utilizării unei creme de zi şi a unei creme de noapte în rutină de îngrijire este una considerabilă. Somnul permite organismului să inverseze deteriorarea radicalilor liberi prin procesul de reînnoire celulară. Pentru accelerarea acestui proces, este ideală utilizarea unei creme de noapte orientate spre repararea şi tratarea pielii. Aceasta ajută pielea să se vindece, împiedicând apariţia unor daune viitoare. Ingredientele active conţinute de formulele de noapte sunt unele special concepute în vederea funcţionarii optime pe perioada nopţii, în timp ce formulele de zi sunt realizate pentru a proteja pielea de acceleratorii de îmbătrânire, precum poluarea, condiţiile climatice dure, respectiv razele UV.

(P) O nouă generaţie de produse cosmetice anti-aging marca Generame, D-Cream şi N-Cream

Deşi există pe piaţa o mare varietate de creme de zi, respectiv de creme de noapte care sunt concepute în vederea prevenirii sau stopării efectelor îmbătrânirii, nouă generaţie de produse sub marca Generame reprezintă soluţia ideală. Fiind concepute de o echipă de specialişti care au studiat genetica pielii, acestea conţin toate ingredientele active necesare pentru menţinerea unui ten sănătos şi revigorat. Formulele D-Cream şi N-Cream sunt unele care iau în considerare orice tip de ten, indiferent de vârstă, deoarece acestea au la bază caracteristicile

ADN-ului uman care le sunt comune tuturor oamenilor, procentul acestora fiind unul covârşitor: 99,7%. 

D-Cream este o cremă de zi care conţine doar ingrediente care nu sunt considerate dăunătoare: fără petrolat, fără siliconi, fără alergeni, fără coloranţi, fără parabeni. Aceasta conţine ingrediente active care ajută tenul să beneficieze de protecţia necesară împotriva unor elemente dăunătoare precum razele UV, poluarea ori alte condiţii climatice nefavorabile, fiind în acelaşi timp prietenoasă cu cei care au ales să trăiască într-un mediu prietenos. Acţiunea sa este, înainte de toate, antioxidanta, ingredientele biomimetice, acidul hialuronic, acidul alfa-lipoic şi licopenul biolichefiat fiind elementele principale care asigură regenerarea tenului imitând acţiunea proceselor naturale care au loc în organism din punct de vedere al refacerii pielii îmbătrânite. Cele 11 ingrediente active pe care le conţine formula D-Cream duc la obţinerea celor mai bune rezultate în ceea ce priveşte întinerirea tenului, efectele fiind imediat vizibile. Tenul devine, astfel, sănătos, strălucitor, fin şi prezintă protecţia adecvată pe timpul zilei. 

N-Cream este varianta de noapte propusă de Generame, o formulă pentru care au fost luate în considerare procesele naturale care au loc la nivelul pielii în timpul nopţii. Observând aspectele esenţiale în acest sens, specialiştii din spatele proiectului inovativ Generame au ales 13 ingrediente active care, combinate, duc la o regenerare celulară a pielii la cel mai înalt nivel posibil. La fel ca şi în realizarea formulei de zi, şi pentru formula de noapte au fost alese ingrediente care să imite moleculele prezente în mod natural în organism la nivelul pielii: pantenol, ceramide vegetale, acid hialuronic, peptide, acid hialuronic reticulat. În acest fel, prin aplicarea cremei de noapte N-Cream de la Generame sunt favorizate sinteza colagenului, a elastinei, precum şi a altor componente din matricea extracelulară. Acestea acţionează ca un mesager care are scopul de a regla mecanismele necesare în vederea redensificarii tenului. Efectele sale reparatoare sunt vizibile în cel mai scurt timp posibil, astfel încât nu numai că pielea devine strălucitoare, ci în acelaşi timp beneficiază şi de îngrijirea sănătoasă de care are nevoie. 

Cele două formule realizate în vederea îngrijirii tenului sub marca Generame reprezintă, astfel, o modalitate inedită în care este regândit modul clasic de îngrijire a tenului. Mecanismele utilizate în acest scop permit regenerarea pielii într-un mod identic refacerii naturale, iar diferenţele sunt vizibile în timp scurt, pielea căpătând un aspect strălucitor, de întinerire. D-Cream şi N-Cream devin, astfel, instrumentele absolut necesare cu ajutorul cărora ai ocazia de a redescoperi tinereţea pielii şi de a te convinge că eforturile specialiştilor din domeniul frumuseţii nu trebuie trecute cu vederea –  rezultatele obţinute în urma utilizării produselor cosmetice din gama Generame întrec orice aşteptare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter