(P) #NuExistăNuSePoate

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 iulie 2019, 15:39
Campania creată de Andreea Marin și lansată alături de Top Line România vine din nou în sprijinul femeilor care vor să-și schimbe radical stilul de viață. Cu ajutorul specialiștilor, ele au ocazia, timp de două luni, să-și remodeleze corpul și să-și recapete tinerețea tenului, urmând gratuit tratamente corporale și faciale profesionale în saloanele partenere Top Line din orașul lor.

Un weekend de neuitat pe un tărâm de vis a fost prima experiență a Ambasadoarelor alese în Campania #Nu­Exis­taNuSePoate, care au venit din diverse colțuri ale țării la întâlnirea cu specialiștii în înfrumusețare, după ce au fost selectate dintre mii de persoane ce s-au înscris în această mișcare!

Campanie Andreea Marin

Natura a fost decorul perfect pentru ora de yoga, antrenamentul energic de sport, dialogurile cu specialiștii sau focul de tabără ce a încheiat prima zi.

femei care fac yoga

Ambasa­doarele au învățat noutăți legate de în­fru­musețare și despre tehnicile și pro­dusele de top la nivel mondial, aduse în țară de Top Line România și puse la dispoziția lor în programul care le va aduce corpul și tenul în cea mai buna formă. Seminariile despre nu­triție, sport, comunicare și ședințele față în față cu psihologul s-au încheiat cu sur­prize menite să le aducă bucurie și inspirație.

„Ne-am dorit să le vedem plecând spre casele lor motivate să facă cea mai bună treabă în campanie pentru binele lor, cu ajutorul echipei #NuExis­taNuSePoate!“, spune Andreea Marin.

Andreea Marin

„Vrem să capete curajul schimbării în bine! Chiar dacă au vârste, probleme de viață și preocupări diferite, femeile își pot regăsi frumusețea trupului și a te­nului, echilibrul, feminitatea și încrederea. Învață alături de noi să aibă grijă de ele așa cum merită!“

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter